Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beterin beteri var bu adam 60 yıldır yıkanmıyormuş
İki gün yıkanmasam kaşınmaya başlıyorum iyi dayanıyorlarBüyük ressamlardan biri, yanlış hatırlamıyorsam Michelangelo da babasının vasiyeti üzerine ömrünün sonuna değin yıkanmamış, sadece sürekli çizme içinde olduğundan ve yıkanmamaktan dolayı yaralarla dolu bacaklarını siliyormuş ara sıra. Bir belgeselde izlemiştim ve çok şaşırmıştım.
Bence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
İki gün yıkanmasam kaşınmaya başlıyorum iyi dayanıyorlar
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...![]()
İstanbul rutubetli vıcık vıcık oluyor insan ben Eskişehir de bir hafta kaldım sadece bir kere hamama gittim öyle banyo ihtiyacı hissetmedim evdeydim dediğin gibi ama İstanbul da evde de olsan havası hem pis hem rutubetliBenim belli bir rutinim yok, bazen her gün ihtiyaç duyarım bazen iki üç günde bir doğrusu. Ama dışarda çok vakit geçiren ya da çok aktif biri olsaydım her gece yıkanmadan yatağa girmezdim sanırım, çünki terliyorsun, dışarıda her ortamda her türlü pislikle karşılaşma olasılığın çok yüksek ve her an elinin altında su ve sabun yok. Ama çoğunlukla evde olan biri çok terleyen bir yapıya sahip değilse her gün banyo ihtiyacı duymayabilir.
Ama bu kadar uç örnekler de var işte böyle.
çok güldümBence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
tuhafMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...![]()