• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Normal bünyen böyle dediler kendini böyle kabul et dediler tıpta baya gelişti ya ülkede :)
Enson cildiye çözdü pcos olduğunu . Anne tarafında kuzenlerim hepsi böyle en erken olan 4-5 ayda bir oluyo oda loğusa gibi geziyo
Şimdide 1 ay kan diğer ay pıhtılaşmış kan et gibi geliyo doğumdan sonra normale döner diyolar.

ayhohaaaa ben şok. çok geçmiş olsun. umarım düzelir.

Sonra benim abarttığımı söylüyorlar eşim her geldiğinde telini hemen kolonyalı peçeteyle siliyorum o otobüsler yok mu otobüsler :kusmuk:kendiside şükür her gün duş alır işten geldikten sonra :KK73:yatana kadar sürekli mıncıklarım saçını falan öperim yıkanmasa dokunmam bilir :confused:

He dün gece yazmıştım ben onu konu hemen önüme geldi :KK53:

Ben kokarım valla kışın gün aşırı yıkanıyorum duştan sonra deo da sıkarım rolonda sürerim unutursam koku oluşuyor koltuk altında, anında farkederim nasıl kokmuyorlar tabi kokudan burunları öldüyse demek :işsiz:

ben de kokarım, hatta yazın sabah yıkanır, gece yatmadan da mutlaka saçlarımı şampuanlamadan vucudumu sabunlarım yoksa yatamam öyle.
zaten bizim gibiler değil 15 gün yıkanmayanlar kokmmuyor hep, yersen :KK53:

Bibi kilo durumun nasıl senin..

Heee geldi valla bakınız ben :olamaz:

Söylimi :cry: senin gibi S beden bir hatun beni ezer :olamaz:
170 boyun türli türlü huyum var :70: 118 kilom var :ruh:

ben de kokarım, hatta yazın sabah yıkanır, gece yatmadan da mutlaka saçlarımı şampuanlamadan vucudumu sabunlarım yoksa yatamam öyle.
zaten bizim gibiler değil 15 gün yıkanmayanlar kokmmuyor hep, yersen :KK53:

Aynen bazen 3 sefer duşa giriyorum yazın saçim hep ıslak kokuyor artık :KK53:

Gorunurde olmaz zarari ama ya varsa :mapus:
Tabi var canım ya ama d.kontrol hapıda az zarar vermiyor yıllarca kullandım bıraktım kesildi şişkoyum ilk göze çarpan o zaten neyseki temizim kokmuyorum bunada şükür :27:
He tabi şişmanlar terler vıcık vıcık ter kokar diyen insanlarda var bi konuda biri yüzüme yuzüme dedi :70:

Söylimi :cry: senin gibi S beden bir hatun beni ezer :olamaz:
170 boyun türli türlü huyum var :KK70: 118 kilom var :ruh:

Aynen bazen 3 sefer duşa giriyorum yazın saçim hep ıslak kokuyor artık :KK53:

S bedenden çıkalı 2 yıl oldu artık,menapoz döneminde aldım kiloyu bende..
Arkadaşımın kızıda 115 filandı,bu sene safra kesesinden ameliyat oldu..
Sonra diyetisyene gidince bayağı bir kilo verdi,şu anda ne kadar bilmiyorum ama çok kilo verdi.
Ondan sonrada adet olmaya başladı,kolları filanda aşırı kıllanma oluyordu..

S bedenden çıkalı 2 yıl oldu artık,menapoz döneminde aldım kiloyu bende..
Arkadaşımın kızıda 115 filandı,bu sene safra kesesinden ameliyat oldu..
Sonra diyetisyene gidince bayağı bir kilo verdi,şu anda ne kadar bilmiyorum ama çok kilo verdi.
Ondan sonrada adet olmaya başladı,kolları filanda aşırı kıllanma oluyordu..
Hanımım hep kilolu değildim tabi zayıf olduğum zamanlarda vardı ama gene adet olmuyordum bana kıl deme :kızgın: neyseki lumiam var artık :halay:

Back
X