• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Tüm bunları biliyor yada yapıyor olman senin saglıklı oldugunun göstergesi değil arkadaşım ciddi yardım almalısın

açtım okudum şimdi adetim kesiliyo demiş. bi kere bi adet sırf duş sebebiyle şak diye kesilmez, ayrıca 9 gün adet mi sürer.

şimdi sorsak kesin kokmuyodur, kesin.
ünide yurtta oda arkadaşım vardı, oda duş alınca kesildiğini söylerdi. adetin 2. günü dayanamaz kesilirse kesilsen der duşunu alırdı. o temizdi çok şükür

Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Dusun altinda o bolgeyi yikayana kadar en azindan bi sampuanlansan komple daha iyi olmazmi. Ben yaz kis 1 gun aralikli banyo ederim. Ve her banyoda o lifi vucudumun her yerine surerim. Ustunede 2 sampuan 1 sac kremi yapmadan banyodan cikmam.

Benim teyzem ve eniştem karı koca böyleler.yıkanmaktan nefret ediyorlar.dahada kötüsü çocuklarınıda bu konuda aynı şekilde yetiştirmişler onlarda sudan nefret ediyor.Allahtan bizden uzak yaşıyorlar yoksa tahammülüm olmazdı yanyana durmaya.

Sizin gibi cok okuyan insanlarda neden bu durumlar yasaniyor. Hepsindede bir sorun bulunuyor

Çok okuyan insanların hepsinde bir sorun bulunmuyor.

Yalnız çok okumayan insanların bir kısmında önemli bir sorun bulunuyor : çok okumamak ve çok okumayı olumsuz bir şey sanmak.

Sizin gibi cok okuyan insanlarda neden bu durumlar yasaniyor. Hepsindede bir sorun bulunuyor

Di mi ? En güzeli hiç okumamak. Kafalar tertemiz, çamaşır suyundan beyin açılmış. Miss miss.

Bu konu hala ilerlemekte inat'la :)
Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Vücuduma asla kremsi,kaygansı duş jelleri, şampuan vs sürmüyorum..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..

Diğer türlü jeller le filan kir çıkmıyor gibi hissediyorum.

Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..

Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..

Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ? :KK14: :)

Çok okuyan insanların hepsinde bir sorun bulunmuyor.

Yalnız çok okumayan insanların bir kısmında önemli bir sorun bulunuyor : çok okumamak ve çok okumayı olumsuz bir şey sanmak.
Kusura bakmayinda benimde enistem ayni durumda cok okumus bir insan kendisi. Bunu bu konudada anlattim konunun baslarinda. Hemde cok okudugunu belirtmeden sizofren resmen kendisi

Vücudumu şampuanlarım diyenler olmuşta, bende de sabun takıntısı var mesela onu paylaşmak isterim..
Illa normal sabun olacak, kırt kırt /gıcır gıcır ses gelecekki temizlendiğimi hissedeyim..

Ayrıca sıvı sabun'da almıyorum, wc de, lavaboların önünde bitek normal sabun vardır..

Neden kullanmıyorsun diyen oluyor, dedigim gibi kaygan kalınca sevmiyorum eller, vücut filan..

Böyle tenine sadece sabun kullanan varmı, yoksa bendemi bi doktora görünmeliyim ? :KK14: :)
Bikere o temizlikten değil vücudunun kuruluğundan oluyor :KK70: sabun kullanamam hiç zaten sık yıkanmaktan cildim kuruyor düşünemiyorum sonra ne olur :KK45: Çabuk yaşlanır cildin dikkat et normalde krem falan kullanıyormusum bari

duş jellerinin bazen kokuları cezbediyor alıyorum ama tam temizlendim hissini yaşamam için beyaz kalıp sabun kullanmam lazım sanırım kokusu veriyor bu hissi takıntı değil ama kalıp sabun kalmadıysa duş jeli de olur

En guzeli sabun zaten. Insan yikandigini hissediyor sabunla

Back
X