Bende gerek duymadikca yikanmiyorum sadece siliniyorum fakat kokmuyorum cunku surekli siliniyorum en son 3 hafta once yikandim
Öncelikle verdiğiniz örnek için teşekkür ederim. Ayrıca kendi özelinizi paylaştınız (eleştirilere maruz kalacağınızı bilerek) cesaretinizden dolayı kutlarım. Her düşünceye, inanca, din'e saygım var. Lakin bu durum farklı, kendiniz psikoloji okumuş olabilirsiniz fakat kendinize yetemeyişiniz gayet doğal, psikoloji eğitimi almış her insanın psikolojik sorunu olamaz diye birşey yok,
Destek almayı düşünmediniz mi hiç ?
Bu ciddi bir sorun. çocuk yaşta annenizin çok sık yıkadığından bahsetmişsiniz, sorun bununla alakalı olamaz. suyla ilgili hatırlayamadığınız başka bir problem olabilir diye düşünüyorum.
Eşimin sorunu tamamen üşenmekle alakalı. Bu da pek fazla bilinmeyen fakat çok ciddi bir rahatsızlık, tıp'ta Procrastination diye geçiyor. Erteleme hastalığı olarak biliniyor.
Sadece yıkanma değil, herşey den elini ayağını çekmiş durumda (iş'i hariç) ve kendini normal görüyor. Defalarca bir psikiyatr dan destek alalım dediysemde, başaramadım. Erteleme olayı anladığım kadarıyla çok önceki yıllara dayanıyor. beni aşıyor gerçekten, artık midem kaldırmıyor.
Sizinki daha farklı bir durum. Ne olur bir destek alın, insan kendine kokmazmış, size gelmiyordur ağır koku. Bunun yaşlılığı da var. oramı sileyim, buramı yıkayayım derken daha fazla vakit kaybediyorsunuz.
Mis gibi yıkanmak varken, kendinize eziyet etmeyin, cildiniz nefes alsın. Bol su için, spor yapın terleyin, sonrasında duş alın Miss. Öyle hafifliyor insan yıkanınca...
Lütfen destek alın....
Sevgiyle ve sağlıkla...