Ayda 5 kilo vermek?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
kızlar diyetisyen bana ayda 5 kilo verdiren içinde bolca yemek olan o klasik diyet listesinden yazdı. Liste iyi ve benim zayıflamak için yaza kadar vaktim var. Hesaplaruma göre ayda 5 kilo verirsem yaza kadar 25 kg vermiş olcam. Sizce ayda 5 kilo vermek sağlıklı mı? daha doğrusu ben bu kiloları kalıcı olarak vermek istiyorum her ay 5 kilo verirsen bir daha alma ihtimalim varmı yani bu rakam fazla mı? Yoksa 4 kilo mu vereyim?

ayda 5 kilo vermen başta normal
kilon fazlaysa
zayıfladıkça zaten daha çok vericeksin

listen nasil paylasabilirmisin ayrica kilon??

listen nasil paylasabilirmisin ayrica kilon??
klasik diyet listesi ya. Sabah akşam 2şer.dilim ekmek kahvaltı peynir domates salatalık yumurta öğlen protein olcak ızgara falan yanında salata.akşam sebze yemeği yanında yoğurt.böyle. Aslında öğle ve akşam yemeğine ikişer tane yemek koydu mesela akşam hem ızgara hem sebze koydu ama ben öyle yapmam ;)
kilom 75

Benim kilom 64tu hic diyet listesi falan almadan 3ayda 8.5kilo verdim dikkat ederek sadece :)

kızlar diyetisyen bana ayda 5 kilo verdiren içinde bolca yemek olan o klasik diyet listesinden yazdı. Liste iyi ve benim zayıflamak için yaza kadar vaktim var. Hesaplaruma göre ayda 5 kilo verirsem yaza kadar 25 kg vermiş olcam. Sizce ayda 5 kilo vermek sağlıklı mı? daha doğrusu ben bu kiloları kalıcı olarak vermek istiyorum her ay 5 kilo verirsen bir daha alma ihtimalim varmı yani bu rakam fazla mı? Yoksa 4 kilo mu vereyim?
bence sağlıklı ben ilk ay 8 kiloya yakın verdim ama sonra çok zor verdim ben hızlı vermek için birşey yapmadım ama yine de gitti yanı 5 kilo gayet normal bence haftada 1.25 kilo gayet iyi benim fikrim

İlk ay 5 kilo vermen normal ama zaten büyük ihtimal ilerleyen aylarda yavaşlayabilir ikinci ay 4 veya 3 de olabilir değişir yani fix 5 ay olmayabilir

Merhabalar,

Bende hamile kaldığımda 104 kg dım... hamilelikte sadece 4 kg aldım.. doğum sonrası hemen gitti zaten bu kilo.. ancak emzirme gece uykusuzluk derken bir anda 120 kg gördüm gerçekten kötüydü sürekli yemek yemek istiyorum tatlı canım çekiyordu dur diyemiyordum.. ve karar verdim ameliyat olmaya yakın bir arkadaşım Dr. Faruk Öncel den bahsetti.. 4 ayda 40 kilo vermiş ve geride almamış kilolarını.. şaka gibi.. bende ameliyat olmaya çok sıcak bakmadığımdan denemek istedim sonuçta kaybedecek bir şey yoktu.. diğer doktor yöntemleri çok uzun vadeli olduğundan bir müddet sonra sıkılıp bırakıyordum.. karar verip gittim.. kendisi çok konuşkan biri arkadaş gibiyiz... ve başlayalı 20 gün olmasına rağmen 10 kg verdim... o kadar hafif ve iyi hissediyorum ki kendimi.. en önemlisi canım bir şey çekmiyor.. aklıma geldiğinde de sizi 3-5 ay sonra yiyeceğim kaçmıyorsunuz diyorum :) :) gerçekten zamanı ve maddiyatı olan arkadaşlar ameliyat olmaktansa bence deneyebilirler..

Sevgiler

Back
X