• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayda kendinize ne kadar harcama yaparsınız

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
evet hanımlar bu tarzda konu acıldımı bilmiyorum ama 1 ay içinde kendinize ne kadar harcama yaparsınız gerek kıyafet gerek kozmetik gerekse kuaför olsun vs..

Asla karar veremedigim bir konu cunku nekadar az harcarsam okadar cok birikim yapabiliyorum. Genelde ihtiyacim yoksa almam ama ayda belirli bir miktar ayirmak daha mantikli

Belli bir tutarı yok canım, keyfime psikolojime,ihtiyacıma bağlı ...ortalama mutlaka 100 tl en az kendime harcarım .

evin kredisi,arabanın masrafları,oğluşlarımın kreş parası kızımın bakıcı parası,eşimin ve benim servis paramız,aylık masraflar,faturalar,çocukların ihtiyaçları derken bana ne kadar para kalırsa o kadar harcama yapıyorum :KK45:

Valla değişiyor açıkçası. kuaför için boyası ağdası kaşı derken 120 tl yi buluyor.
kıyafet içinde bazen hoşuam giden şeyler bulurum bazen de hiç bişey bulamam ya da modum da olmam hiç bişey bulamam.
ama çokta aşırıya kaçmam hiçbişeyde

Bu aydan aya değişir.. Ama en az 200 tl harcıyorumdur kendime..

evin kredisi,arabanın masrafları,oğluşlarımın kreş parası kızımın bakıcı parası,eşimin ve benim servis paramız,aylık masraflar,faturalar,çocukların ihtiyaçları derken bana ne kadar para kalırsa o kadar harcama yapıyorum :KK45:

canım senin eşin çalışmıyor mu ?

Bu çok değişken.
Aylık kuaför masrafım aşağı ,yukarı 300Tl.
En az 75-10o lira arası kitap masrafım var.
Kozmetik masrafım her ay olmuyor çünkü her ay ürünlerim bitmiyor.
Giyimde her ay olmuyor.İndirm zamanlarını takip edip,o dönemlerde alışveriş yaptığım için.
Birde arkadaşlarımla dışarıda takıldığım zamanlar var.Ama onlar yenilen ,içilene göre değişiyor.

giyim, kozmetik , kuaförde aylık 500 tl yi aşmam düğün davet vs. özel günler hariç.

Kuaföre yılda 1 bilemedin 2 defa saç kestirmek için giderim. Senede 20 lira eder. :KK45: Giyim ve kozmetik için aylık bir miktar söyleyemem bütün seneye yaymam lazım, her ay giyim - kozmetik almıyorum çünkü. Lazere para gidiyor bu aralar ayda 250 lira civarı. Kitap alırım düzenli olarak 100-150 lira civarını buluyor senede, aylık 10 lira diyelim. Dışarıda yeme-içme en fazla 50 lira harcıyorumdur, genelde dışarıda yemiyorum çünkü. Ortalama 300 - 350 arası tutuyor şu an için.

lazer kuaför kozmetik 500 tl
giyim alışveriş 500/750 tl
gerisi çeyize...=)

Back
X