aydı söke ve didim civarında doktor tavsiyesi

hermion

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
8
0
6
Aydın
merhaba kızlar... Bu gun itibarıyla 8+5 im :) didimde oturuyorum ama soke internatioal da emre beye muayene oluyorum..Ama pek içim rahat deil... Tecrubeleriniz dogrultusunda bana doktor tavsiyesi werirmisiniz..

Ay ben de cuma günü öğrendim hamile olduğumu. Söke'de oturuyorum. Emre beye Cuma günü ben de gittim. Emre Ekmekçi miydi neydi. Hiç memnun kalmadım. "Benim daha önce düşüklerim ve dış gebeliğim oldu. Kanımda pıhtılaşma tespit edildi. Hamile kaldığımı öğrendiğimde kan sulandırıcı iğne olmam gerekli" dedim. Bana "biliyorsun di mi bu iğneyi oldun diye bebeğin düşmeyecek diye bir şey yok, düşebilir" dedi. Saolsun. Ben de şimdi Söke çevresinde doktor arıyorum. Benim teşhisimi koyan Bodrum Universal'da Tahir Ateş diye süper bir doktordu. Ama orda sgk geçmiyor. Hem de bana uzak. Napacam bilmyorum. Sen bulabildin mi doktor?

nerdeyse her kontrollu hem emre de hemde baska doktorda oldum...ama dogumu emre yle yapıcam sanırım...nedeni de doktorların hepsi aynı gibi geldi bana..hiç deise hastanesinin yeni doğan unitesi tesekkullu...sen ne dusunuyorsun.

Emre Bey internationaldan ayrılmış. Normal doğum düşünüyorsan Emre Bey yaptırıyormuş. Ben şimdi hem İnternational'da Çiğdem hanım ve Bodrum'da Tahir beye gidiyorum. İkisine birden kontrol etttiriyorum kendimi. Ama Çiğdem Hanım sezeryan tavsiye ediyor. Param ve yola yüreğim yeterse Bodrum'da Tahir Bey'de doğurmak istiyorum. Özellerde genelde doktorlar sezeryan düşkünü. Sen şimdi kime gidiyorsun hala Emre Bey'e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…