Aydii'nin evi

Aydii merhaba evin şahane çok beğendim mutfağınla ilgili biraz bilgi alabilir miyim dolapların tezgahın ne malzeme acaba bi de ankastren teşekkürler

canım teşekkür ederimmm...
mutfakta dolaplar lake, tezgah ise siyah granit,galaksi serisi yanlış hatırlamıyorsam yada star...
ankastrelerim ve mikrodalgam hariç evimdeki tüm beyaz eşyalar bosch ve oldukça memnunum...opuyorumnanaktan

Açık renkler çok ferah göstermiş evini. Güle güle otur.

tam 5 aylık şuan için evli sayılırsın canım çook mutlu olmanı bu evde huzurlu günler yaşamanı dilerim..
canım bu eve alışılmazmı? çok şanslı bir gelinsin ben kiradayım ve en büyük hayalimiz bizim çocuktan sonra ev sen bir sıfır hayata önde başlamışsın tabi diğer evi olanlar gibi..çok beğendim evini..
özelliklede wc aynanı ve mutfağının fayanslarını çok beğendim sadece banyon biraz ufak ama oda olsun artık yeter gider yakında bide bu eve bebek gelirse eminim çok güzel bir hayat seni bekliyor olacak canım mutluluklar dilerim..a.s.

allah ömür boyu mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin.evin çok güzel çok beğendim.umarım en kısa zamanda alışırsın evine

canım çalışma odandaki halın ve diğer odalardaki halının markasını öğrenebilirmiyim memnunmusun?

nazar boncuğumu iliştirerek başlayayım ki nazar deymesin :)))))
Çookkk beyendim evini, zevkle döşenmiş Allah mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin.. darısı yakın zamanda başımıza inşalahhhh

cok cok güzel bir evin varmıs, cok begendim , ben de önümüzdeki temmuz evleniyorum darısı basıma diyim valla. masallah masallah diim nazar degdirmeyeyim ben de , güle gülee güzel günlerde otur güzel evinde.

güle güle oturun inş. cnm
evin çok güzelmiş:)
nevresim takımından bndede var kahveli olan:)

herşeyin uyumlu olmuş canım.. Allah sizi de o uyum içerisinde kılsın.. ağzınızın tadını bozmasın inş. güle güle oturun opuyorumnanaktan

çok çok teşekkürler..
allah olmayanlara da en kısa zamanda bir ev sahibi olmayı kısmet etsin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…