Aydii'nin evi

ayyyyyyyyyyyyyy bayıldımmmmm ...
ıstedıgım renklerde bır ev.. kendı zevkınmı bır ıç mımar yol gosterdımı..

halılarında cok guzell. canım gule gule oturun evınızde.. cok ferah bır ev

ee ne zaman gelıyom oturmayaa :hulya:

şu ana kadar çok büyük sorun yaşamadım siyah tezgahla...ama su lekeleri tabii ki oluyorrr...

güle güle otur canım..yerden tut duvarlara,kapı rengine, mobilya rengine,halılara kadar çok zevkli döşenmiş her şey birbiriyle uyum içinde..evde gereksiz tek bir eşya yok..inasana huzur veriyor görüntüsü..maşallah.. allah güle güle oturmayı nasib etsin..portmantoya da bayıldım hem gömme dolap şeklinde olmuş, buzdolabın da öle olmuş süper bir fikir..vereliniortak
ince eleyip sık dokumuşsun belli ama değmiş canım..alkisalkisalkis

portmantoyu ve mutfak dolaplarını nereye yaptırdın çok şık ???

bu masif mobilya neden istanbulda yok ya :sinifsinif:

süper evin var ya allah herkese böyle bir ev nasip etsin güle güle otur

kız evinin her köşesi kartonpiyer ama yakışmışallah güle güle oturmayı nasip etsin..

canım maşallah çok güzel allah mutluluk versin, bir sorum olacaktı inox mikrodalga alacağım bende birde fritöz seninkiler çok hoşuma gitti markalarını yazabilirsen sevinir. tşkler.

çok teşekkür ederimm...
mikrodalgam arçelik ama tezgahın üzerinde fritöz yok...sanırım ekmek kızartma makinasini gördün...opuyorumnanaktan
ama tefalin fritözünü kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim canımm...

beğenileri duymak çok güzel...çünkü her detay tamamen bana ait...
oturmaya da beklerimmm...opuyorumnanaktan

canım evin çok güzel güle güle otur.
eşyaların koltukların ve halıların beyaz olması evi ferah ve modern göstermiş...
dolaplarında ayriyetten...
ama temizliği çok zor tabi ben bakarken ilk aklıma gelen onların
kir gösterme ve temizlik boyutu geldi aklıma...
tabi her güzel şeyin bir dikeni var...
Allah ağız tadyla oturmayı nasip etsin...

çok beğendim çok zevklisiniz
özellikle halı seçiminiz süper
mutlukla oturun evinizde

herşey dört dörtlük olmuşş canım :lepi:
yatak odandaki stikırın çok uyumlu olmuş yatak odanla
bayıldım gerçekten opuyorumnanaktan
mutlulukla huzurla oturun evinizde

öncelikle huzurlu mutlu sağlıklı bir birliktelik diliyorum size yeni evinizde güzel günler görün inşallah eviniz çok güzel eşya seçimleri çok zevkli ama ben özellikle mutfağı çok seven birisi olarak mutfağınıza bayıldım wc de ki ayna çok hoş ve yatak odanızın duvarında ki sticker çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…