Aydii'nin evi

çok teşekkür ediyorum...
mutfaktaki fayans seçimleri tamamen kayınpederime ait...gerçekten hoş yorumlar duyuyorummm ve çok hoşuma gidiyorrr...

iyi günlerde otur canım cok güzel..Allah olmayanlarada nasıp etsın ınsallah

çok güzel eviniz
ayrıca çok zevklisin
banyodaki aynayı ok beğendim nerden aldın :kedi:
ayrıca avıze ile perdenin uyumu
yatak odasındaki yastıkla srıckerın uyumu harika :lepi:

harıka bı ev canım soyleyecek söz bulamıyorum..cok sık ve uyumlu...güle güle otur canım

bu öyle zevkli döşenmiş bir ev ki çok çok beğendim.kalite ve estetik birarada e daha nolsun

Çok gÜzel bır ev gÜle gÜle otur mutlulukla ınŞallh.. Salonda oturma dÜzenı bırbırınden baĞımsız olmuŞ bence. Sanırım bunun ıÇın bır nokta belırleyıp ona gÖre koltukları yerleŞtırmek gerekıyor. ÖrneĞın ŞÖmıne ya da tv Ünıtesı gıbı. Sızdede tv Ünıtesı var. Bence onun etrafında olsa koltuklar daha kullanıŞlı olur. Tabı bu benım fıkrım. Yksa salonunun Şeklınden dolayımı bÖyle koymak zorunda kaldın.

Öncalikl olarak sizi tebrik etmeliyim çok hoş dekore etmişsiniz evinizi.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşalllah.Sonrada birkaç sorum olacak duvar renginiz nedir acaba ve eşyaalrınızı nerden aldınız bi sakıncası yoksa öğrenebilirimiyim?Bende evlenicem nasipse burdan fikir sahibi olmaya çalışıyorum eşyalarımızı alıcazda.

AYDİİİİİİİİİ, SANA YALVARIRIM BANYONDAKİ KLOZETİN ARKASINDAKİ MAVİ DESENLİ FAYANSIN MARKASINI BENİM İÇİN ÖĞRENMEYE ÇALIŞŞ...AŞIK OLDUM VE MUTLAKA BEN DE İSTİYORUM EĞER SÖYLERSEN.opuyorumnanaktan

Çok güzel gerçekten çok beğendim harika olmuş..

Özelliklede tüllerine hayran kaldım. Tam istediğim ve hayal ettiğim gibi olmuşlar.
Ben katlamalı tüllerden pek hoşlanmıyorum böylesi çok güzel olmuş gerçekten..
Rabbim iyi mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oturmak nasip etsin inşallah...

bence tek kelimeyle harikaalkisalkisalkis
sadelik ön planda
moderen tarzda döşemişsin cnm
renk uyumları özene bezene seçildiği apaçık ortada
benim çok hoşuma gitti
bende böle fazla kalabalıktan uzak ama moderen eve bayılırım
şuana kdar en çok beğendiğim senin evin oldu cnm
huzur içinde vakit geçirmeniz dileğiyle
sağlıcakla kalın

merhaba,güzel yorumlarınız ve dii dilekleriniz için teşekkür ederim...
duvar rengimiz kum beji, mobilyalarımızı ise MASSİF mobilyadan aldık Bursa'da...

bu kadar beğenmene çok sevindim ve senini için araştırdım...
kütahya seramik duvar-zemin seramikleri 50*25, rain serisi...

beğenileri duymak çok güzel...
Teşekkür ederimmm....kaydirigubbakcemile5

"lalelal" senin için yaptığım onca araştırmadan sonra umarım görmüşsündür fayansların markasını...:)))

çok ama çok güzel açık renkli evleri çok beğenirim zaten ferah oluyor,Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın.Seneye düğünüm olacak kısmetse Darısı başıma inş:)

Aydii merhaba evin şahane çok beğendim mutfağınla ilgili biraz bilgi alabilir miyim dolapların tezgahın ne malzeme acaba bi de ankastren teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…