Aydii'nin evi

canım evin çok güzel güle güle otur halılarını nerden aldın değişik ve güzeller

canım Allah bozmasın mutluluğunu evin maaşallah çok güzel bayıldım :)Kim döşediyse çok zevkliymiş .)

canım Allah bozmasın mutluluğunu evin maaşallah çok güzel bayıldım :)Kim döşediyse çok zevkliymiş .)

beğenmene sevindim...ayrıca evdeki en küçük ayrıntı dahi benim eserim...tamamen kendi zevkim yani...:))yerimseniben

o ne ferah bi salon ne şık bir mutfak ne cici bi banyo ne sade bi oturma odası ve ne mükemmel bi yatak odası
ay bütün odalarına ayrı ayrı bayıldım :asigim:
her açıdan en beğendiğim evlerden
Allah huzurunuzu mutluluğunuzu sevginizi daim etsin inşallah güle güle eskitin hepsini a.s.
darısı başıma :kedi:

eviniz çok güzel olmuş,mutfak fayanslarını çok beğendim gülel güle oturun

evin çk güzl ve ferahmış canım.. özellkle holün.mutfak çk siyah olmuş biraz boğmuş gbi ama olsn yne de çk güzl :)

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. koltuklarını nerden aldığını sorabilirmiyim? bende böyle sade bir model arıyorum.

allah ağız tadıyla mutlulukla sevgiyle bir ömür boyu oturmayı nasip etsin çok güzel evin ama yatak odandaki stkerlara bayıldım kıskandım zemuszemus

EWİN HARİKA CANIM RENK UYUMUN EŞYALARIN ÇOK HOŞ YANLIZ SALONUNDAKI MAVİ KANATLARI ANLAMADIM NIYE MAVİ KULLANDIN UYUMSUZ OLMUŞ SADECE ORASI opuyorumnanaktan

çok güzel güle güle otur. Fayanslarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim, bende kendi evime taşınacağım 1 ay içinde inşallah. tadilat yaptırıyorum. bilgi verirsen çok sevinirim.

maşaallah Allah nazardan saklasın çok hoş evin,Allah huzurunuzu ,bereketinizi ve meyvelerinizi eksik etmesin :)

eviniz çok güzel zevkli döşenmiş.banyo çok cici görünüyor.mutfak şık,yatak odası sade
ve huzur verici.güle güle oturun evinizde..

evine bayıldım m,helede mutfak ve banyoya bnyodaki ayna çok hoş güle güle otur allah nazarlardn saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…