Aydii'nin evi

giriş kapısı çok güzel olmuş :) evinde çok şık mutfağında modern ve hoş

eviniz öyle güzel ki,hem sade hem çok şık ve modern...Allah mutluğunuzu daim etsin mutlulukla oturun inş..

Valla hangisini sayayım en iyisi ben şöyle yazayım her bir odan diğerinden güzel.Süpeeeeeeeer. Çok beğendim.Evinde çok güzel.Mutfak-banyo fayansları..Aydii sende çok zevkli döşemişsin.
Banyondaki çamaşır makinasını gömdüğün dolabın bana fikir verdi.Bende evimi böyle bir dolap yaptırdım.
Keşke daha önceden keşfetseymişim diyorum KK o zaman ben neler yapardım..kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

hepinize çok teşekkür ediyorummm..:) biraz olsun fikir verebildiyse sizlere de ne mutlu...

canım evin cok güzel ama en cok banyo paspasını begendim.. çünkü genelde banyo takımları aynı tip.. bu cok sade ve şık.. güle güle otur..

bu hale getirebilmek inan bayaa zor oldu ama her şey istediğim gibi oldu...çok teşekkürlerr...

herşey çok güzel..son moda neyse ona göre döşemişsin..Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin

gerçekten çok güzel bi eviniz var tam benim zevkime hitap ediyor...mutfağınızdaki tezgahınız sanırım granit benimki de bu şekilde siyah ancak sanki artık parlamıyor matlaşmaya yüz tuttu gibi sizde de var mı böyle bi sorun acaba nasıl temizliyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…