bayıldım bayıldım yahuuuu süper güzelim allah ağız tadıyla oturtsun vallahi.halılar nerden bana özelden atarsan süper olur.mutluluklar dilerimmmm opuyorumnanaktan a.s.
hehe bak şimdi farkettim salon avizelerimiz aynı bi süre sonra uzaktan kumandalarını kullanmıyosun bide minik lambaları çok çabuk patlıyo marketlerden yedeklerini al tatlım...çamaşır makinemiz aynı bitince 3 dakkada bir biip biipp ötüyo sus beaaaa diye deliriyosun susmuyo bebişim.buzdolabımız aynı ona kulp bulmayayım gayet güzel...
vay bee kendi evim olsa demek böyle yapacakmışım bende :))zevklerimiz çok benziyo birbirine...
hee bi süre sonra o koltukların üstünü ya örtecen yada kimseyi oturmican yavrum....krem rengi bir yıl sonra gri oluyoda :)
herşey çok güzel güle güle otur.. ayrıca başka bi yerde oturmana gerek yok mutfakta yaşayabilirsin mutfağa hasta oldum.. bende mutfak fetişistliği var galiba.. ahhh ahh o krem koltuklara içim gidiyor ama çoluk çocukla zor be tatlımm..yatağının üstündeki stiker mı boya mı çok güzel yakışmış..mutluluklar cnm
evine bayıldım stickerlar, dolaplar,mobilyalar, halı ve perdeler hepsi ayrı bi güzel güle güle oturun canım Allah ağız tadınızı bozmasın Mutlulukla oturun