Aydii'nin evi

Canım yatak odasının perdesini ve stickerı nerden aldın?Buarada banyon mutfağın muhteşem ötesi:)))))))))))

canım öncellikle özür diliyorumm,uzun zamandır giremedim nete yazlıktaydık...
döşeme ve duvarlar aynen senin düşündüğün gibi...
akağaç ve kumbeji..:)

banyonun havalandırması klozetin hemen yan duvarında üstte...

beğenmeene çok sevindim...tüm mobilyalarımızı MASSİF mobilyadan aldıkk,tavsiye ederimmm..izmir yolunda...

Canım evin gerçekten çok güzel. Güle güle ağız tadıyla otur. Alaturka lavabodaki ayna sticker ayna mı yoksa normal ayna mı?

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

ayna sticker aynalardan...internet üzerinden aldım onu ve yatak odasındaki stickeri...

canım allah can sağlığıyla oturmayı nasip etsin çok sıcak bir evv...
banyon çok cici özellikle.. banyo ve mutfak takıntım varda:))

her şey tek kelime ile süper olmuş hiç kusur yok güle güle oturun mutluluk ağız tadıyla inş....

yeni ev gibisi yok evin çok güzel canım beyazlar çok yakışmış bir ömür boyu huzurla otur inşallah

bayıldım mutfagına yatak odanın o duvarındaki dekor müthiş cnm güle güle otur evindeyerimseniben

gerçekten zevkli seçimler yapmışsınız.Çok beğendim.Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun.

evin çok güzel özellikle mutfağına bayıldım allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Allah yuvanızda omur boyu mutlu bır sekılde yasam surmenızı nasıp etsın. cok zevklısınız masallah sade ve uyumlu olmuş abartı olmaması beynı yormuyor

çok beğendim evinii
her yer ayrı ayrı çok güüzel ayrıntılar çok özenli seçilmiş
güle güle oturun

canım öncelikle bir ömürrr mutluluklar diliyorumm .evnizdede saglıkla sıhhatle oturun ınsallah ALLAH ım hep güzel günler göstersin ..evine bayıldım gercekten cok zevklıymıssın mutfak tezgahının sıyah olusuna bayıldım hayranlıkla onu ızlıyorum :) güle güle oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…