Doğuma Hazırlık Aydın medline hastanesine giden var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yalandu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
21
0
16
Aydın
duydugum kadarıyla özel hastanelerde hemıle bayanları direk sezeryana yönlendiriyormus doktorlar.ben cenk beye gidiyorum bu konuyla ilgili kendisiyle konusmadık daha ama merak ediyorum var mıdır böyle bir gercek?

ben medline da dgum yaptim normal.ki benim durumum sezaryene alinmak icin .uygundu sancim yktu dgum baslamisti.fakat suni sanci .verdiler normal yaptirdiar.dogumdan snra olcay hanim ck mutlu oldu norma oldugu icin.yilbasi gecesi dogum yaptim,insallah bu yil normaler artar diye de dua etti..

duydugum kadarıyla özel hastanelerde hemıle bayanları direk sezeryana yönlendiriyormus doktorlar.ben cenk beye gidiyorum bu konuyla ilgili kendisiyle konusmadık daha ama merak ediyorum var mıdır böyle bir gercek?

Canım bende Cenk Bey'e gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Ama bende konuşmadım henüz bu konuyu,zaten çok erken...

Neden girmedi acaba anlayamadım ?

Bir arkadasimin dogumunda tatile cikmis,diyeceksin ki napsin tatile cikmasin mi .to oyle degil ama insan istiyor ki bildigi guvendigi doktor doguma girsin.o zaman bakmasaydi tatil zamanina gelen hastaya,dogumu Ben yaptiracagim diye soz vermeseydi.
Bir arkadasima da gece 2 de dogum yapti musait degilim demis gelmemis.
Bir komsumunda dogumuna girdi sezaryen yapti.kadina 5 unite kan verdiler.
Girmeseymis keske..

Merhaba arkadaşlar,ben 34 haftalık gebeyim Kamil Kurt doktorum.Sezeryan yada normal birşey demediği gibi,son kontrolümde fazlasıyla ilgisizdi.Okullar kapandıktan sonra tatile gitmiştim,3 aydır kendisinde kontrol olmadım o yüzden mi bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmadım son kontrolümde kendisinden.Birde üzerine normal mi sezeryan mı konusu eklenince iyice endişelenmeye başladım.Arkadaşlarımın dr'ları doğum için gerekli konuşmalara 1 ay önceden başlıyormuş.Oda seçimi,oda süsü,fotoğrafçılarına kadar herşey 1 ay önceden hazırlandı.Birçok hastahane doğuma getirilmesi gereken valize kadar herşeyi konuşuyor...Siz hiç knşdunuz mu bu konuları drlarınızla.Sezeryan,normal.Oda seçimi,yeterli özel oda varmı?nasıl bir odada kalacagız...bunlar önemsizmiş gibi gözüken önemli ayrıntılar bence.

Merhaba arkadaşlar,ben 34 haftalık gebeyim Kamil Kurt doktorum.Sezeryan yada normal birşey demediği gibi,son kontrolümde fazlasıyla ilgisizdi.Okullar kapandıktan sonra tatile gitmiştim,3 aydır kendisinde kontrol olmadım o yüzden mi bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmadım son kontrolümde kendisinden.Birde üzerine normal mi sezeryan mı konusu eklenince iyice endişelenmeye başladım.Arkadaşlarımın dr'ları doğum için gerekli konuşmalara 1 ay önceden başlıyormuş.Oda seçimi,oda süsü,fotoğrafçılarına kadar herşey 1 ay önceden hazırlandı.Birçok hastahane doğuma getirilmesi gereken valize kadar herşeyi konuşuyor...Siz hiç knşdunuz mu bu konuları drlarınızla.Sezeryan,normal.Oda seçimi,yeterli özel oda varmı?nasıl bir odada kalacagız...bunlar önemsizmiş gibi gözüken önemli ayrıntılar bence.

canım benim de doktorum Kamil bey.benim de kafamı davranış ve tavırları çok karıştırıyor.ben de şu anda 37 haftalık hamileyim.ne fotoğrafçı,ne oda konusunda hiç konuşmadık.ben hastane çantasını ne zaman hazırlayım diye sorduğumda da net bir cevap alamadım. açıkcası bazen çok iyi ilgileniyor bazen de çok umursamaz oluyor.anlayabilmiş değilim.doğum yaptınmı bilmiyorum ama bana bilgi verirsen sevinirim.

Neden girmedi acaba anlayamadım ?
Dogumunu yaptin mi? Ve cenk bey girdi mi merak ettim:)
Benim medline da dogum planim yoktu o yuzden o tarz ayrintilarla ilgili bilgim yok ama ben odalarini cok begendim.benim odam da tv buro tipi buzdolabi,banyo wc,yatak olabilen koltuk,yorgan ,esyalar icin de rafli dolap vardi.
Karsimdaki oda benimkindende buyuktu.bir yatak fazladan vardi dogum yapanin kocasi diger kizi da o odada kaldilar.odalarini ve ilgilerini begendim..

Dogumunu yaptin mi? Ve cenk bey girdi mi merak ettim:)

Benim medline da dogum planim yoktu o yuzden o tarz ayrintilarla ilgili bilgim yok ama ben odalarini cok begendim.benim odam da tv buro tipi buzdolabi,banyo wc,yatak olabilen koltuk,yorgan ,esyalar icin de rafli dolap vardi.
Karsimdaki oda benimkindende buyuktu.bir yatak fazladan vardi dogum yapanin kocasi diger kizi da o odada kaldilar.odalarini ve ilgilerini begendim..

Evet canım doğum yaptım ama bebeğim ters olduğu için sezeryan oldum. Cenk bey girdi,oldukça memnun kaldım. Odalarda dediğin gibiydi ve çalışanlar çok ilgiliydiler.

Back
X