Aydın medline hastanesine qidenler yardımci olur musunuz

mutluluqa azzaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
10
5
33
Slm arkadaşlar 20+2 qunluk qebeyim aydin medline hastanesinde kadin doqum doktorlarindan pinar temir veya zeynep özlem karaoqlu na qidenler var mı veya duyanlar nasıllar hastalarla ilqili leri hastanenin odaları şimdiden teşekkür ederim

Bende pinar hanima gidiyorum hastayla iletişimi süper ben gercekten memnunum cok doktor gezdim sonunda onda karar kıldım nasip olursa dogumumu onla yapicam diger doktor hakkinda hicbir bilgim yok hastane de temiz bi yer devlet hastanesinden iyidir en azindan

teskkur ederm rabbim hayirlisi ile bebeqinizi kucaqiniza almayi nasip etsin ins tabi devletten iyidir devlette kötü deqil ama pek ilqilenmeleri olmuyor
Amin cnim cumlemizinkini insallah devlet hastanelerinden bwni sogutan doktorun ilgsizligi ve hemsirelerin insani azarlamasi genelleme yapamam tabi ama bi çoğu boyle malesef bence pinar hanimla bi görüş bakalim hosuna gitmezse baska doktora gidersib Allah kurtarsin iyi geceler

bn izmir özel sıfaya qidiyorum doktorumuz istifa edince başka doktor aramak zorunda kaldık bakalım ay sonuna arayip aqustos için randevu alalım diyoruz allahtan bse cikmazsa amin allah cumlemizi kurtarsin bebeklerimizi kucaqimiza almayi nasip etsin

Amin cnim cumlemizinkini insallah devlet hastanelerinden bwni sogutan doktorun ilgsizligi ve hemsirelerin insani azarlamasi genelleme yapamam tabi ama bi çoğu boyle malesef bence pinar hanimla bi görüş bakalim hosuna gitmezse baska doktora gidersib Allah kurtarsin iyi geceler

mavi boncuk hanım, dogum yaptınız mı? ben de aydına gelince pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum herkes cok methetti cok tatlı bi doktormus. aydına zatn 34 haftalıkken gelecegim insallah, baska doktor doktor gezmek istemiyorum. siz nasıl memnun musunuz? bebeginiz daha dogmadıysa da allah kurtarsın insallah.. saglıcakla kalın. :)

bn izmir özel sıfaya qidiyorum doktorumuz istifa edince başka doktor aramak zorunda kaldık bakalım ay sonuna arayip aqustos için randevu alalım diyoruz allahtan bse cikmazsa amin allah cumlemizi kurtarsin bebeklerimizi kucaqimiza almayi nasip etsin

merhaba gittiniz mi aydında pınar hanıma doktora, nasıl memnun kaldınız mı? sizin dogum ne zamana insallah?

X