Aydin'daki hamişler buraya

Ilker bey hep muayenehaneye çağırıyormus:)
Bir arkadaşım da hem muayenehanesine hemde hastaneye ılker bey için gidiyordu sonradan bıraktı hoslanmadi ilgisinden.

Sonra medlineda ( hangi doktor bilmiyorum sorar yazarım bir ara) da doğumunu yaptı..
Özgür bey varmis devlette ona kötü diyeni hiç duymadım.aksilik oda 4 aylik izin almışti,3 ay bitti.fakat izmirde tüp bebek merkezi aciyormus.zannetmiyorum geri geleceğini:)
Doğumu Nysada.yapanı hiç duymadım.
Kızımı devlette doguemustum herhalde buda oyle olucak..

biz birimizden elektirik alamadık.olumsuz şeyler yazarak kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem.kısacası doktor benim tarzım değil.

ilk doğumumda doktorum hangi hastahane diye sormuştu ve en az 5 seçenek sunmuştu.ben de benim için hastahane önemli değil doktor önemli demiştim.siz hangisinde rahat edecekseniz diyerek seçimi doktora bırakmıştım.doğum sonrası bebeğe acil müdahale gerekti izmirdeki tüm çocuk servisleri doluymuş.doktorum rica minnet dokuz eylülde yer bulmuştu.kısacası doktor önemli benim için. muhtemelen yine aynı doktor ve yine izmir olacak benimkisi.

kıvırcık aminyo esntez yaptırdığını söylemişsin.inşallah iyi haberlerle karşılaşırsın. sonuçu geldi mi?bekleme süreci zor olmalı.allah yardımcın olsun.ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

kıvırcık aminyo esntez yaptırdığını söylemişsin.inşallah iyi haberlerle karşılaşırsın. sonuçu geldi mi?bekleme süreci zor olmalı.allah yardımcın olsun.ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
sagol canim hepimiz saglikla alalim insallah.evet maalesef beklemek zordu ama sukur ki sonuclarim temiz geldi.. ben zaten Alper beye devam etmiyorum. yurtdisinda yasiyorum ben, o donemde annemleri ziyaret icin Aydindaydim acil yaptirmak gerekince onu bulup yaptirdim. biraz parayi seven gorundu bana sadece. icine sinmediyse hic gitme zaten canim

kıvırcık ,sonucuna çok sevindim. bundan sonrasını rahat rahat gecirirsin insallah. ben de ileri yaş için (43 yaşındayım) amniosentez yaptırmayı planlıyorum.sonucu ne kadar sürede öğrendin? maliyeti nedir?bilgi verrirsen sevinirim.

kıvırcık ,sonucuna çok sevindim. bundan sonrasını rahat rahat gecirirsin insallah. ben de ileri yaş için (43 yaşındayım) amniosentez yaptırmayı planlıyorum.sonucu ne kadar sürede öğrendin? maliyeti nedir?bilgi verrirsen sevinirim.

sonucum tam 3 haftada geldi. Alper bey minimum 16-17 maximum 3 hafta demisiti benim araya bayram falan da girdi tam 3 haftada aldim sonucu. ilk once detaylu usg yapti sonra amniyosentez.1350 tl odedim. ama FISH (on sonuc) almadim onu istersen 200 tlde ona odemen gerekiyormus.onun sonucu 2 gunde cikiyor ama her halukarda kultur sonucunu yani 3 haftayi bekleyecksin. sen bilirsin onu. dedigim gibi biraz pahali izmirde falan 1300 FISH dahil yapan perinatologlarda varmis. ben memnun kaldim yine de. cunku sonrasinda sorun yasamadim yani dusuk falan ya o bakimdan. arkadasima mesaj attim simdi onun doktoru var Izmirde perinatolog cok iyiymis o da. geri donerse veririm sana telini bi gorusursun.daha uygun olabilir arastirisin.

sana da zahmet verdim ama çok yardımcı oldun tşk.ben de hangi labratuvarla çalıştığını sormuştum alper beye.ankarada sadece genetik üzerine çalışan bir labratuvarmış.adını şu an için unuttum ama oldukça iyi diye duyduğum bir yerdi.(türkiyede tek bile olabilir ve oldukça güvenilir ) için rahat etsin diye söyledim. darısı benim başıma inşallah ben de iyi sonuçlarla karşılaşırım.

sana da zahmet verdim ama çok yardımcı oldun tşk.ben de hangi labratuvarla çalıştığını sormuştum alper beye.ankarada sadece genetik üzerine çalışan bir labratuvarmış.adını şu an için unuttum ama oldukça iyi diye duyduğum bir yerdi.(türkiyede tek bile olabilir ve oldukça güvenilir ) için rahat etsin diye söyledim. darısı benim başıma inşallah ben de iyi sonuçlarla karşılaşırım.

ne demek rica ederim. anlayabiliyorum seni insan iyice arastirmak istiyor. Alper bey intergen ile calisiyo. insallh iyi sonuclarla karsilarsin da bebegini sag salim alirsin kucagina.

kıvırcık,mesajına cevap yazmıştım.aslında destan yazmıştım. ama şimdilik (100 cevabım olmadığı için ) gönderemedim.

kıvırcık,mesajına cevap yazmıştım.aslında destan yazmıştım. ama şimdilik (100 cevabım olmadığı için ) gönderemedim.
hmm evet o sorun var dimi. benim aklima gelmedi o. bi sey sormak istersen burdan yazabilirsin. ara ara bakiyorum

biz birimizden elektirik alamadık.olumsuz şeyler yazarak kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem.kısacası doktor benim tarzım değil.

prof dr. hamit alper tanrıverdi aydın elektrik almaktan ziyade odun gibi herif karşısındaki insanları asistanı sanıyor. para gelsin hesabı yapıyor. 6+ 1 haftada kanama vardı düşük tehlikesi geçiriyorum dedim niye geldiniz dedi peri bilmem ne tolog sunuz diye geldik dedik usg ye aldı düşük başlamış zaten ve kürtaj yapmayalım düşük yapma hapı vereyim dedi hiç bir yerde bulamazsınız bende var bakanlık izinli bu haplar dedi 500 tl imiş fiyatı düşük hapla olmazsa kürtaj yaparım ondan para almayız falan filan kaçtık resmen doktorlukla alakası yok sakın gitmeyin sizlere tavsie

merhaba ikinci bebeğime 13 haftalık hamileyim. ense kalınlığımız 2,40 la 2,80 arası çıkttı. ikili testimizde 1/131 geldi yüksek riskli down sendromu. aydında alper hocaya yönlendirildim. ama yeni başlayan bir doktorda mı yaptırmak uygun yoksa bu işi yıllardan beri yapanlamı çalışmak uygun çok kararsızım. benim gibi örnekleri olanlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

alper hocaya gitmeyi düşünenlerin en az 10 kere düşünmesi gerekir zira anomaliden şüphelendiği halde hiçbir ileri inceleme yapmadığı gibi, bariz anomalileri bile aileye söylemeyerek insanların sevinçlerini kursağında bırakmıştır. aydındaki gebelerin izmire ya da en basitinden bir uzmana gitmesi çok daha akıllıca olacaktır.

Gebelik sürem boyunca herşeyin normal olduğunu söyledi, vsd yok dedi 2 ayrı vsd'si olduğu görüldü, gebelik haftasını geri aldı, aslında bebek IUGR'dı. Sonuç: kromozomal anomali
Zamanınızı boşa harcamayın

Back
X