Aydınlatın beni :)

eşime sevgimi göstermekten hiç çekinmedim tartıştığımızda uzun sürmemesi içinde elimden geleni yaparım ölümlü dünya yarın geç olbilir

Erkekler şımarmaya çok müsait. Ama bu demek değil ki böyle saçma sapan aşk oyunları lazım. Kimseyi tersleyip kötü davranmaya gerek yok ama, annesi gibi sürekli üstüne düşmeyeceksin, ''Sen benim hayatımın tek değerli zımbırtısısın, sensiz ölürüm, sensiz nefes alamam'' deyip işi gücü serersen o erkek şımarır bir daha da toparlayamazsın.

Ona bağımlı olmayacaksın, ona saygı duyacaksın, sevdiğini hissettireceksin.
Bu karşılıklı tabii ki.

Size bu akli verenlerde bu yontem ise yaramis olabilir ama herkese islemez.
Biri esine kotu davranir dayak yer,ayrilir. Digeri kotu davranir adam el ustunde tutar.
Baskalarinin iliskilerinde yaptiklarini taklit edip uygulamak yerine size ozel iliskinizi dilediginiz gibi yasayin.

Hesaplı kıtaplı yasadıgın ılıskıden ne tat alırsın ki _?? Bence hıc kendınız olmaktan vazgecmeyın.. Bugun boyle dıye taktık yaparken kendınızı farklı gosterırsenız adam da o gordugu kadını sevecektır yanı sızı degıl.. .

ya şimdi bu anlattığınız durum karşınızdaki kişinin karakteriyle de alakalı. her adama bu işlemeyebilir ama bu tavsiyedeki asıl amaç aslında kadın erkek ilişkisi için değil tüm insan ilişkileri için gerekiyor. kısaca denilmek istenen de herkesin her dediğini yapmayacaksın, kendini kullandırmayacaksın. Kadın erkek ilişkisinden örnek verirsek eğer adam seni haklı haksız her azarladığında gidip özür dileyen sen olmayacaksın, gün gelir bakarsın seni baya baya kullanmaya başlamış. bu duruma da şımartma durumu deniliyor sanırım

Kaçan her daim kovalanmaz

Valla çok sevdiğiniz belli edeceksiniz ama yanlış yaparsan giderim ben diyebilecek birisi olduğunuzu farketsin. Benim kendi taktiğim bu açıkçası. Ama çok şükür onun aşkı büyük bana karşı hep nazlı kalan ben oluyorum :)

Kendin gibi olmayıp olmadığın biri gibi olursan eşini-dostunu mutlu etmek mi?! Ben okurken uzaklaştım bacım.

Ben hiç koşturmadım . O oyunlar küçükken olur. Ama bugun yok.
Erkek arkadaşıma çok aşığım ve sevgimi gösteriyorum . Onu sevgim ve bağlılığımla tutuyorum eğer benim sevgilim gibi biriyse taktik yaramaz.

Ya ben bu oyunları hiç beceremiyorum hep öperim severim içimdeki neyse karsimdakine yani eşime hissetiririm diyorum azcık kaçsam da kovalasa ama yok yapamıyorum arkadaşım yaa en iyisi olduğun gibi yaşa sevdiğin gibi

Extra atraksiyona gerek yok zaten bu soyledikleri dogaclama.oluyor uc s olayi sevgi saygi.sadakat

Son "sevgi dediğin hesapsız kitapsız olur" deyişimde bi kulağımın arkası kaldı amiyane tabirle. Merak etme öğrenmemeye dirensen de zorla öğretiyorlar insana hesap kitabı.

Erkeklerin "ya kadınların yok ilk ben yazmayım,aramayım, sevgimi daha az triplerine uyuz oluyorum, hesapsız içten rahat kadın istiyorum" gibi laflarına inanmayın, erkeklerin övdüğü kadın tipiyle sevdiği, peşinden koştuğu kadın tipi farklıdır.

Evet tam da böyle olmasi lazim galiba.
Ya "kötü davranmak" yazdim ama arkadasim sanirim şey demek istemişti..
Hani eger sinirliysen göstereceksin sinieli oldugunu yani bazen biz kizlar herseyw gicik olabiliyoruz ya.. öyle bi anda ona da öyle davranabilceksin icinden geldigi gibisinden söyledi herhalde. Yani kötü davranmak icin extra bi cabadan bahsetmemistir. Ben de cok yumusak yüzlüyüm. Sinirlensem bile belli etmemeye calisiyorum vs.. yani cogu kisi diyor ya kendinden taviz verme .. cok fedakarlık yapma diye. Orda bi karisiklik oldu bende.

Hahaha ona simartmak deniliyorsa o zaman simartmamisim iyi bari :)

Ya bu nazli olmayi da cözemedim de..
Ne demek yani o acarmisiniz? :)

Karşındaki adam normalse bu numaraların, taktiklerin hiç birine ihtiyaç yok.
Kompleksli biri ise bunlar da yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…