• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aygül demirol

Amh çok iyiymiş 😍 rahim filmi mutlaka çekilin ondan sonra baslayin hatta onu beklerken size Trombofili Gen Paneli ve kromozom testi de mutlaka yaptırmanızı öneririm çok kolay bir test. 1-4 ay arasında çıkıyormuş sonuçlar. Benim 1 ayda çıktı. Kanda pıhtılaşma var mı ya da genetik hastalık var mı diye bakıyorlar çok önemli tüp bebekte. Her doktor istemiyor düşük olursa tutmazsa falan o zaman baktiriyorlar. Bence önceden bilmekte fayda var. Aygül hoca tüp bebeğe başlarken hemen istiyor bu testleri. Pgt yaptırmadım 28 yaşındayım önermedi doktor. Pozitif alana kadar da verdiğim paraları not almıştımm
İlaçlar 25.500

Tüp bebek 145 bin

Muayene 8.500

İlaçlar 5.000

İlaçlar 3.600

Sperm testi 4.500

Transfer öncesi Muayene 8.500

Dondurma 48.800

İlaçlar 13.000

Fiyatlar normal aslında.. Bu trombofiliye ve kromozoma felan tıbbi genetikte mi bakılıyor bizden tıbbi genetik testi istediler.

Fiyatlar normal aslında.. Bu trombofiliye ve kromozoma felan tıbbi genetikte mi bakılıyor bizden tıbbi genetik testi istediler.
Evet şehir hastanelerinde tıbbi genetik bölümünde bakıyorlar. Eşinden de kan alıyorlar

Evet evet randevu aldım 13 temmuzda gideceğiz oraya. Bb tüp bebek merkezinde bir sürü kan tahlili, tıbbi genetik testi, rahim filmi istediler benden. Eşimden de kan tahlilleri, tıbbi genetik testi ve spermiyogram istediler. Her ikimizede 4 er tane vitamin başlattılar.

Şuan hocanın fiyatları hakkında bilginiz var mı peki? Genelde çok pahalı diye duydum.
Ben 160 bin tüp bebek için verdim, 60 bin de 12 embriyonun dondurulması+transfer.
Merhaba BB'de neden pozitif alamadınız acaba sebebi var mıydı? Doktorunuz kimdi?
Doktorum Buğra beydi. 1 aşılama, 2 tüp bebek denedik. Rahim filmi+istenilen tüm testleri yaptırdık. İlkinde genetikten sağlıklı embriyo gelmedi, ikincide 2 veya 3. gün 0 döllenme oldu diye aradılar. Şu nedenle böyle oldu demediler, biz de anlamadık, denemeyi bırakmayın dediler.

Ben 160 bin tüp bebek için verdim, 60 bin de 12 embriyonun dondurulması+transfer.

Doktorum Buğra beydi. 1 aşılama, 2 tüp bebek denedik. Rahim filmi+istenilen tüm testleri yaptırdık. İlkinde genetikten sağlıklı embriyo gelmedi, ikincide 2 veya 3. gün 0 döllenme oldu diye aradılar. Şu nedenle böyle oldu demediler, biz de anlamadık, denemeyi bırakmayın dediler.
Sizin sorununuz neydi özel değilse? Şu an tedavi görüyor musunuz? Birde ne zaman denediniz?

Sizin sorununuz neydi özel değilse? Şu an tedavi görüyor musunuz? Birde ne zaman denediniz?
Belli bir sorunumuz yoktu. 1 sene çocuk için deneyip olmayınca, Buğra bey zaten benim rutin kontrollerimi yapan doktorum olduğu için kendisine tüp bebeğe başlasak mı dedim. O da benim değerlerim iyi olduğu için aşılama ile başladı, sonra tüp bebekle devam ettik. Yaklaşık 4 sene önceydi. 0 döllenme sonrasında ben tüp bebek olayını bıraktım. Açıkçası çocuk fikrini de aklımdan çıkarmıştım ama geçen sene doğal gebelik yaşadım (sonradan boş gebelik olduğu anlaşıldı) ve o bebeğin verdiği kısa süreli neşe tekrar tüp bebek deneme düşüncesine itti. Bu sene de Tolga beyde 3. tüp bebeği denedik böylece, şu anda hamileyim.

Belli bir sorunumuz yoktu. 1 sene çocuk için deneyip olmayınca, Buğra bey zaten benim rutin kontrollerimi yapan doktorum olduğu için kendisine tüp bebeğe başlasak mı dedim. O da benim değerlerim iyi olduğu için aşılama ile başladı, sonra tüp bebekle devam ettik. Yaklaşık 4 sene önceydi. 0 döllenme sonrasında ben tüp bebek olayını bıraktım. Açıkçası çocuk fikrini de aklımdan çıkarmıştım ama geçen sene doğal gebelik yaşadım (sonradan boş gebelik olduğu anlaşıldı) ve o bebeğin verdiği kısa süreli neşe tekrar tüp bebek deneme düşüncesine itti. Bu sene de Tolga beyde 3. tüp bebeği denedik böylece, şu anda hamileyim.
Yaaa ne mutlu pozitif sonuç almışsınız 🥰 bazen Allah ne zaman olsun derse o zaman oluyo bunuda kabul etmek gerek.. dilerim ben ilk denememde o mutluluğu yaşarım çok korkuyorum

Yaaa ne mutlu pozitif sonuç almışsınız 🥰 bazen Allah ne zaman olsun derse o zaman oluyo bunuda kabul etmek gerek.. dilerim ben ilk denememde o mutluluğu yaşarım çok korkuyorum
Bazen ilk başarısız denemeden sonra aynı merkezde ustelemesem belki simdi 3 yaşında çocuğum olurdu diye düşünüyorum ama kısmet bu zamanaymis demek ki.

Umarım sizin süreciniz de sorunsuz ve sağlıklı şekilde ilerler 🌸

Bazen ilk başarısız denemeden sonra aynı merkezde ustelemesem belki simdi 3 yaşında çocuğum olurdu diye düşünüyorum ama kısmet bu zamanaymis demek ki.

Umarım sizin süreciniz de sorunsuz ve sağlıklı şekilde ilerler 🌸
Evet haklısınız nasip işi, sağlıklı sıhatlice bebişlerimiz olsun inşallah 🌸🥰

Back
X