Ayhan bey....

ayy zor yaa.kadın bir bakıma kendinede ceza vermiş sanki,aldatıldığını her fırsatta unutmamak için resmen işkencetutuyor oğluna o ismi koyuyor.
çekilir gibi değil. :1no2:
ben yapamam,bırakın o ismin adını bile anamam.
kocama ceza vercem diye,oğlumuda kullanamam.
bence sessiz savaş oynamışlar,kimin kazandığı belli olmayan,her ikisinide,
sürekli sancıda bırakan bir sürec.:sinifsinif:

Helal olsun gerçekten o bayana..a.s.
Ama onun kadar serinkanlı olabilmek o kadar zor ki..lmaz:

Son düzenleme:
bence ceza da anlayan için. eşinin vicdanı varmış pişman olmuş ki ona ceza gibi gelmiş.

ben bekarım boşamak kolay ama beni aldattığını bildiğim biriyle yüzleşirdim ben onca zaman içimde tutup da sonradan laf sokmazdım. çocuğuma da beni acı anılara götürecek bir isim vermezdim

Çocuğun ne günahı var. Ömür boyu hiçde hoş olmayan bir olay isimle yaşayacak.

Son düzenleme:
Eskiden boşanmak adama hesap sormak kolay mı, o zamanki erkekler...
Benim dedem de anneme evliyken oynaştığı komşuları olan kadının adını koymuş, bütün aile biliyormuş kadını ama hesap sorabilen yok tabii. Çocukken diğer kardeşlerine kızarken bile annemi kayırırmış dede.. Onun için ne kadar anlam ifade ediyordu demek ki eski sevgilisinin adı..
Kadın da intikam mı almış, yoksa adama kadını mı hatırlatmış sürekli bilemeyiz ki..

vereliniortakEVET İŞTE BU ESKİLERDEN YAŞANIRDI UNUTMAM SANADA UNUTTURMAM GİBİSİ KONMUŞ BU İSİM CADIARZUCADIARZU

Bana göre çok da zekice bir davranış değil..O zamana göre zekice olabilir belkii..çünkü o zamanlar boşanma yok tabii fazla,ayıp..

Çocuğuma hiç de koymazdım o ismi..

aynen katılıyorum :1closedeyes:çocuğuna o ismi koymakla en büyük işkenceyi kendine etmiş kafamçokkarıştı

Güzelmiş...
Bebeğin erkek olması da denk gelmiş ama...

Güzelmiş...
Bebeğin erkek olması da denk gelmiş ama...

evet onu düşündüm. acaba kız olsaydı ne yapacaktı. ölene kadar susacakmıydı .erkek doğana kadar devam mı edecekti bebeğe. yada doğumdan sonra kız olsaydı ,anlamlı bir bakış atarak,erkek olsaydı adını ayhan düşünmüştüm ama kız oldu mu diyecekti.bilemiyorum onu...

Benim ilk okul öğretmenimin adı da Ayhan'dı ve kadındı.
Kadınlara da verilebiliyor bu isim.

Ayrıca babaanneyi de acayip takdir ettim... helal olsun...

Benim ilk okul öğretmenimin adı da Ayhan'dı ve kadındı.
Kadınlara da verilebiliyor bu isim.

Ayrıca babaanneyi de acayip takdir ettim... helal olsun...
evet sen deyince aklıma geldi. yakınlarda vefat eden opera sanatçısı Ayhan Aydan da var bu isim de kadın olarak...

dün konuya cevap yazıyordum biri damladı yanıma kaldı....

şimdi içimde kalmasın :1closedeyes:

ben olsam dırdırdır o adamın beynini yerdimmm sonunda da boşanırdık herhalde....
arkadaşının annesinin yaptığı mı mantıklı???? yoksa benim mi? cidden çok düşündürücü.......
kadın çok akıllıymış, söylemeden geçemeyeceğim...

Ay ne kadar berbat bir durum.. Ama kadına helal olsun, herkes o kadar sakin olamaz.. klava:

Off çok güzeldi fena oldum sahne gözüm de canlandı.O kadının yerin de olmak istemezdim

olaya bakın yaa.. masallah demek lazım valla yoksa ben olacaktım sınırden kuduruyordum yaa tobe tobe... :Saruboceq: elımden alamazlardı herhalde benımkınıde o kadını da .. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…