Ayın 15'i doğum ve gelecek olan görümcem

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
İyi akşamlar kızlar. Bugün doktoruma kontrole gittim ve çok moralim bozuldu. Haftamızdan önde olduğumuz için iki hafta öne çekildi doğumum. 3661 grammış şuan bebeğim. 35+1 günlük. Buna çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. Fakat ramazanda görümcem gelecekmiş. Estetik ameliyatı olacakmış ve 1 ay bizde kalacakmış. Ben zaten 1 ay toparlanamam ayaklanırım ama dikişlerim kılıö değil ya hemen iyileşsin. Kv oğluma bakacaktı gündüzleri bir kaö saat bende küçük bebişle ilgilenecektim biraz. Fakst görümcem işi bozdu. Şaşırdım kaldım. İnip kv evinde yatmam. Evde ameliyatlı birş varken kv doğru düzgün ilgilenmez oğlumla onuda aşağı indirmem napıcağımı bilemedim.

E gorumcen kalsa ya kw evinde sende
Rahat edersin o baksın kızına sen yeni dogum yapmış kadın bide çocuğun varmış hastami bakcaksin o halinle

kabul etme, kv annesi değil mi onda kalsın.

nedemek gelecek ve kalacakMIŞ.
sormak izin istemek fikir almak yokmuymuş onların köyde.
(Allah'ım sen yaşatma böyle şeyleri bana, AMİN.)
bide doğum yapcaksın.
peki 96lı mısın. insallah değilsindir.

Mayıs 15te doğum olacak bebek 20 günlükken falan görümcen gelecek anladığım kadarıyla
Ozamana kadar toparlarsın merak etme ama görümcen ameliyattan çıkınca 1 ay yatmaz oda 1 hafta falan anca yatar sonra kalkar sana sıkıntı olan en çok 1 hafta 10 gün olacak oda idare edilir bence
Kv hem çocukla hem görümcenle ilgilenir
Yani son günlerini sıkını yaparak geçirme herşeyde vardır bir hayır

Canim oncelikle 35 hf ken benim bebegimde ayni kilodaydi iri bebek diyorlardi. 38 hf dogum yaptim ve 3600 dogdu. Usg herzaman yaniltiyor.

Sizin izninizi almadanmi gelip kalacakmis.

E gorumcen kalsa ya kw evinde sende
Rahat edersin o baksın kızına sen yeni dogum yapmış kadın bide çocuğun varmış hastami bakcaksin o halinle
Yok canım benim öyle değil. Oda bakıma muhtaç gelecek bir ay anası baksın diye. Evler altlı üstlü. Kv eşime karın aşağıda yatsın ben ikisinede bakarım demiş. Bende beni kessen yatmam dedim. O ne öyle ya dedim curcuma gibi. Evimde yatarım oğluma kendim bakarım daha iyi dedim. Kv hergün yukarı çıkıp aşağı inemezmiş.

görümcen kv dende niye kalmıyor ?
altlı üstlüsünüz anladığım kadarıyla..
20 güne 20 kere toparlanırsınız ..

nedemek gelecek ve kalacakMIŞ.
sormak izin istemek fikir almak yokmuymuş onların köyde.
(Allah'ım sen yaşatma böyle şeyleri bana, AMİN.)
bide doğum yapcaksın.
peki 96lı mısın. insallah değilsindir.
Evet 96 lıyım... Olurmu benim bundan 1 hafta önce haberim oluyor ve düşünmekten çıldırcam. Eşimin hiç niyeti yok. Ama emrivaki olduğu için kızdı. Bu kadın doğum yapacak. Evde bir çocuk var kızın bu ayımı buldu diye. Ama malesef kv al görümceye vur aynı ikiside

tamam işte görümce anasının evinde siz kendi evinizde..
sizin bakılacak durumunuz kalmaz ki .. 3 günde ayağa kalkarsınız merak etmeyin.. ufak bebekte emer uyur zaten oğlunuzlada ilgilenirsiniz rahat rahat..

Bir ay bizde kalacak kv evinde. Ramazanı bizde geçirecekmiş. Kv yorulurmuş aşağı yukarı sende in aşağıda yat sana aşağıda bakıyım diyor. İnsan biraz geniş çaplı düşünür haksızmıyım bana bakmasada olur ben kendimde bakarım çocuklarıma ama bu kadar düşüncesiz olunmazki

Canim oncelikle 35 hf ken benim bebegimde ayni kilodaydi iri bebek diyorlardi. 38 hf dogum yaptim ve 3600 dogdu. Usg herzaman yaniltiyor.

Sizin izninizi almadanmi gelip kalacakmis.
Ayrıntılı ultrasonda bi cihazla ölçüm ysptı. Ayy ne bilim derdim sıkıntım o değilki. Bu doktorum hiç yanılmadı. Oğlumada doğuma girmeden kilosunu 3490 demişti aynende öyle geldi.

tamam işte görümce anasının evinde siz kendi evinizde..
sizin bakılacak durumunuz kalmaz ki .. 3 günde ayağa kalkarsınız merak etmeyin.. ufak bebekte emer uyur zaten oğlunuzlada ilgilenirsiniz rahat rahat..
İnşaallah ya sinir krizi geçirmek istemiyorum bu doğumumdada. Yakışıklı prensim oğlumu ihmal etmek istemiyorum. Kimsenin bakmasınıda istemiyorum. Doğum izninde eşim 5 gün yanımda o bakıcak bana zaten söyledim. Ozamanada toparlanır kendi işimi görürüm ama çıldırmamak için aşağı inmem. O kalabalığa. Görümcemde çok kaprislidir. Her sevmediğim ot burnumun dibinde bitti...

peki kaç yaşında evlendin eşin kaç yaşında ?
oğlun kaç yaşında?
nasıl oldu bunlar daha 20 yaşındayken.
Allah yardım etsin valla üzüldüm, görümcede bi zahmet anasında kalsın sen kendi kendine bakarsın ameliyat olmaya gelip kendine baktırcak tebrik etmek lazım bu derece nasıl yüzsüz olunurmuşş

Sen inmesen çocuğu indirirsin evinde dinlenirsin
Ben tam anlamadım konuyu Kv size bakacaktı görümcen gelince bakmayacak mı
Altlı üstlü mü oturuyorsunuz
Kendi anneniz falan yok mu size bakabilecek
Ben konuyu ya anlamadım ya da ortada sorun haline getirecek bişey yok
Görümcen sizde kalırsa Kv gelmeyecek mi bakmaya

Ya bide kalmasın ya. Sonra olsun ameliyatını. İlla benim doğum zamanımda mı olması gerekiyor. Doğumumdan sonra olursa hastanelermi iflas ediyor yada.doktorlarmı tek tek ölüyor isyanmı var acelesini anlayamıyorum.

gorumcenin gelmesi ve senin dogum arasinda 20 gun var demis arkadas ta.
sezeryan bile olsan yatacak kadar olmazsin o kadar zmn sonra,
bi cocugun daha varmis biliyorsun heralde.
yani kv gelip arada buyuk cocukla ilgilense sende uyusan rahat etsen yetr, yatalak gibi yatmana gerek yok zaten kimsenin evinde.
senin annen gelemiyormu?

hah şimdi oldu siz görümceyi sevmiyorsunuz :))
inmezsiniz aşağıya hem daha iyi olur yeni bebeğinizle düzen kurmanız daha kolay olur..
ben 2.ciyi doğurduğumda büyük 4 yaşındaydı .. bebek uyuduğunda sürekli ilgilenin olur biter..
hem eşinizde yanınızda olacakmış.. zaten inanın eşten başka kimseden fayda yok..

Ben 20 yaşındayım eşim 32 yaşında. Oğlumda 1 yaşında. Artık o kadar sinirlerim bozuk ki ağlanıcak halime güküyorum. Görümcem 40 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…