Ayın 15'i doğum ve gelecek olan görümcem

Annemin 2 çocuk var biri 5 yaşında küçük gelemez o. Kimseye bırakıp onunlada bir yere gidilmez zaten. Ya bana kimse bakmasın ama mümkünse benim 40 ım çıkana kadarda kimse bana dokunmasın. Benim adımm gibi eminim evde bir hengame.çıkacağına. Ve.eşimle aramın bozulcağına ablası yüzünden. 15 günlüktüm ya kalmaya geldi ilk doğumumda. Kv sofrayı hazırlardı bi yandan ev işine koştururdu. Görümcem mutfaga geçmiş laf vuruyor yine mutfak toplanmamış. Kalır akşama kadar diye. Kayınvalidemdede var eltime 10 gün bakmıl yatakta ben 5 günlüktüm kalkıp gardırop düzenlediğimde ve sen napıyosun bile demedi. Eşim çok kızdı. Manyakmısın sen ne yapıyosun bu halde başlarım dolabınada çamaşırınada diye. Annesini azarladı kızdı. Kv 1 hafta surat yaptı. Bu yüzden istemiyorum işte
esinin ablasi gelince laf soylerse esin ablasina cenesini kapamamasini soyler bis ver sikma canini

Bence keyfi değil bende estetik yaptırmak isteyen bir insan olduğum için bana hiçde keyfi gelmiyor sarkmış buruşmuş bir göbek kimse istemez :KK66:

katılıyorum size,bende maddi olarak imkan bulsam hemen yarın gider gerdiririm karnımı.çünkü ameliyat zor verilen bir karar aslında karar verdiğinizde de ertelerseniz aynı imkanı bir daha bulamayabilirsiniz.fırsatını bulduğunuz anda oldunuz oldunuz sonra başka başka sorunlar çıkar erteler durursunuz.

Kadın annesinin evinde kalacak, gerekçe ne olursa olsun sizi zerre ilgilendirmez.
Zamanlamanın manidar olduğunu düşünebilirsiniz, fakat siz nasıl ki ikinci çocuğu yaparken kimseye sormadıysanız, o da istediği vakit ameliyat olabilir kimseyi ilgilendirmez.
Madem eşin sana çok güzel bakıyor , bir zahmet baksın.
Kayınvalideniz de kızına baksın.
Sizde işinize bakın.

katılıyorum size,bende maddi olarak imkan bulsam hemen yarın gider gerdiririm karnımı.çünkü ameliyat zor verilen bir karar aslında karar verdiğinizde de ertelerseniz aynı imkanı bir daha bulamayabilirsiniz.fırsatını bulduğunuz anda oldunuz oldunuz sonra başka başka sorunlar çıkar erteler durursunuz.

Spor yap canım arkadaş o tavsiyeyi verdi üstte :KK48:

Tmm da canım o zaman o göbişe dikkat edilcek . Hiç olmazda haftada iki saat spor estetikten daha mantıklı bence . Tabi herkezin kendi fikri
sarkmış göbek değil haftada 2 saat her gün spor yapsan toaparlanmaz.çünkü karındaki sarkıklığın sebebi yağ değil aslında hamilelikle ya da aşırı kilo ile gerilen cildin oluşturduğu fazla deri.siz karın kası yapsanızda üsteki fazla deri sarkmış olacak.

sevgili S Suheda96

evveliyatla hayirla kucaginiza alin bebeginizi. soylemek isterim ki kayyum validenizin evine gelen kisiye siz karisamazsiniz ve "gorumcem bize geliyor" diyemezsiniz. cunku sizin eviniz ayri, kayyum ailenizin evi ayri. Ayni binada oturuyor olmaniz evleri bir kilmaz.

mevzuyu munferit algilamayin.

öyle deme, hiç burun ameliyatı videosu izledin mi,
ben hala insanlar nasıl cesaret edip yaptırıyorlar şaşırıyorum.
ay fena oldum düşününce bak yine.
bence baya zor bir ameliyattır.
hani bakıma ihtiyaç konusunu bilemicem de, görümcede iyi yürek varmış onu diyeceğim.
Canım mutlaka her ameliyatın bir zorluğu var ama dediğim gibi beni yardılar da ben 5. Gün temizlik yaptım evde daha dikisler düşmemişti hadi ben dirençliyim beni geçtim.. Burun ameliyatı sonuçta kalkar kendi işini kendisi görür diye dusunuyorum ya da ben hem kendime hem başkasına çok gaddarim :/ ama bence kendi işini gorur yataklara düşmez herhalde ?

Ya ben gelmesini gitmesini istemiyorum kiii ya bana yemek falan yapmasın istemem. Mesele bana bakılması değil. Gelmesin ya ben rahat bir kırk yaşamak istiyorum. Bundada eşimin ailesi yüzünden sütüm kesilsin istemiyorum
Ben seni çok iyi anlıyorum canım.. evladım nrdeyse 4 yaşında ve aynı şeyleri yaşamak korkusundan 2.yi çok istememize rağmen bi türlü cesaret edemedim... eşinle konuşsan desen ki ilk doğumdaki sıkıntıları biliyosun ben aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.. lütfen onlar yüzünden aramız açılmasın tatsızlık olmasın bu evladımı doya doya emzirmek istiyorum de.. anlıycak birine benziyo eşin anladığım kadarıyla.. işleri güçleri yokmuş gibi bizi eşimle düşman etmişlerdi sırf kocam sana yeniden aşık oldum deyip etrafımda pervane döndüğü için ana kız akla hayale gelmiycek şeyler yaptılar boşanmanın eşiğinden dönmüştük baya bi gümbürtü kopmuştu.. ilkinde yaptıklarını 2.ye izin de fırsat da verme.. Allah yar ve yardımcın olsun canım.. Ayrıca cesaretini de tebrik etmek isterim..

Canım mutlaka her ameliyatın bir zorluğu var ama dediğim gibi beni yardılar da ben 5. Gün temizlik yaptım evde daha dikisler düşmemişti hadi ben dirençliyim beni geçtim.. Burun ameliyatı sonuçta kalkar kendi işini kendisi görür diye dusunuyorum ya da ben hem kendime hem başkasına çok gaddarim :/ ama bence kendi işini gorur yataklara düşmez herhalde ?
Burun değil karın gerdirme olucakmış yani sezaryandan daha büyük şekilde kesicekler kadını hoş burunda olsa bayağı zor bildiğim kadarıyla ameliyat sonuçta :KK51:

burun ameliyatı değil ki karın gerdirme ameliyatı.

Herkezin vücudu derisi farklı hamilelikte olcak o kadar hangimizin göbeği dümdüz ki ... Düzenli spor yapan arkadaşlarım var ve gercekten hiç cocuk dogurmamış gibiler.Tabi hamilelikte aldıgın kiloya bağlı .Spor yapıpta göbeğini eski haline getirenler var . Ve plates göbeğe birebir arkadaşın göbeğini gördüm de hakkaten işe yaramış . Sizin göbişler estetik istiyo o zaman . İmkan ve fırsat varsa yaptırın ne diyim siz göbişinizi daha iyi bilirsiz .

Buru
Burun değil karın gerdirme olucakmış yani sezaryandan daha büyük şekilde kesicekler kadını hoş burunda olsa bayağı zor bildiğim kadarıyla ameliyat sonuçta :KK51:
burun estetiği müthiş zor ya göz altlarım mosmor dolanıyon iki üç ay görümcem yaptırmıştı . İki ay ağrısını cekmiş cok zormuş . En basiti burnumuz kırıldıgında düşünün ne kadar acı bi haftada gecicek şey değil . Burun estetiğinde burnu resmen çekiçle kırıyolar düşünün artk

Buru

burun estetiği müthiş zor ya göz altlarım mosmor dolanıyon iki üç ay görümcem yaptırmıştı . İki ay ağrısını cekmiş cok zormuş . En basiti burnumuz kırıldıgında düşünün ne kadar acı bi haftada gecicek şey değil . Burun estetiğinde burnu resmen çekiçle kırıyolar düşünün artk

Bencede zor çok fena oluyor yüz

Ben burun diye okudum :KK57:neyse sanırım değişmiş ameliyat ismi ... Konu sahibine annen vs yok mu diye sordum da cvp alamadım umarım annesi vardır ya da ablası teyzesi falan da gelip o da ona bakar sorun ortadan kalkar ..

Ben burun diye okudum :KK57:neyse sanırım değişmiş ameliyat ismi ... Konu sahibine annen vs yok mu diye sordum da cvp alamadım umarım annesi vardır ya da ablası teyzesi falan da gelip o da ona bakar sorun ortadan kalkar ..
Bence ortada sorun yok ki zaten kendisi 1 aylıkken gelicekmiş kadın 1 ay yatıcağını düşünüyor heralde :KK51: ki ard arda bebek yapmış diye görümcesi ameliyat olmıyacakmı bana ilginç geldi yani

Ona hiç bişi olmaz eminolunkii bu kadar acımayın. Onun yaptığı suratlar tripler çocukluklar yüzünden ben boşanma eşiğinden döndüm. Yaptığını yapmadım yapmadığımı yaptı gösterdi diye huzurum yavam bozuldu. Hetgünüm kavgaydı. Çok şükür evleri ayırdık eşimde biraz gözünü açtıda yoluna girdi herşey :KK66: bu kafar acımayınnn
Yaşın küçük ondan üzülmeni istemem ama sende surat tavır yapıyorsun
Ev ev üstüne olmaz ama bence karşındakini suçlamadan önce anlamaya çalış

Bence ortada sorun yok ki zaten kendisi 1 aylıkken gelicekmiş kadın 1 ay yatıcağını düşünüyor heralde :KK51: ki ard arda bebek yapmış diye görümcesi ameliyat olmıyacakmı bana ilginç geldi yani
Ne bileyim hani doğum yapıyor ya lohusalık zatn 40 gün suruyor şımarıklık olur sanki biraz ufak da bebesi varmış kiyamadim :) 1ay kimse yatmiyor elbette ne bileyim aman :))) fazla düşündüm galiba :D

Back
X