Ayıp mı ettim sizce

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar slm

Eşim beni iş yerimden almaya geldi.
O sırada bir arkadaşım da aynı güzergahta mı gidiyoruz dedi hayır dedim.

Ondan sonra durağa kadar bırakırsınız dedi tamam dedim.
Durağın orda durdu eşim markete gitmesi gerekti.

Bende şu durağa mı gitsem bu duraksamadan ineceksin ama dedi. İnmedi.
Kimsenin baba avm ye gideceğini söylemişti.
Bende avm bize çok ters ewe gitsin bırakırdık dedim. Ki evi bizim güzergahta sanıyordum.

O da tersmiş tam yol ayrımına gidecekken eşim biz buradan gideceğiz siz nereden gideceksiniz dedi.

Ters istikameti söyledi. Evde ters iş sonra evin yakınlarındaki bir kaç otel ve dükkan ismi söyledi biliyormusun diye hayır dedik gerçekten bilmiyorduk. Tayinciyız burda o buralı.

O zamn ben ineyim zahmet etmeyin dedi.

İndi sonra bıraksamıydık acaba diye üzüldüm. Sonrada oh oldu diyorum. Zorla bindi diye kızdım. Biliyorum yüz versem hergün bırktıracak kendini yüzsüz biri. Başkalarına yaptı aynı şeyi.

Sizce ayıp mı ettim.

Ayrıca şunda söyleyeyim durumu çok iyi isterse taksiyle bilip gidip gelebilir muhtaçlıkdan değil yani tamamen iş güzarlık

E canım telif edilmeden binmiş. Ayıp eden kendisi.

Insanlar hayır demeyi öğrenmeli bence yol üzerinde değilmiş evi ayrıca herkesin kendine göre işi gücü var şu devirde harcanan yakıt bile çok önemli boşver yapacağınız kadar yaptınız iyiliği neden vicdan azabı çekiyorsunuz 😌

Ne oldu tam anlayamadım ama gönülsüzmüşsünüz baştan beri zaten. Haketmiş bunu kimse kimseye zorla iyilik yapmak zorunda değil. Öğrenmiş oldu boşverin

Anlatım bozuklukları olmuş, o yüzden açıkçası pek anlayamadım ama yolunuzun üstü değilse ve yakınınız değilse bırakmamanız iyi olmuş. Suistimal ediyorlar genelde böyle durumlarda.
ay evet ya anlamak için üç beş kere okudum
bir de disleksiyim el insaf iyice işkence oldu bana valla :deli:

Yani zaten sevdiğiniz bir insan değil belli ki. Dolayısıyla ayıp etmişseniz de bundan rahatsız olmayacak gibisiniz 😊 önemsediğiniz biri olsaydı, çok uzak ve trafikli bir yol olmaması kaydıyla zaten bırakırdınız

Olayları çok anlamadım ama kadının teklifsiz arabaya binmesi bile sizi haklı çıkartıyor. Takılmayın çok.

ay evet ya anlamak için üç beş kere okudum
bir de disleksiyim el insaf iyice işkence oldu bana valla :deli:

Ben de öyle bikaç kere okudum, disleksi bende de var sanırım, hani bir teşhis yok ama bazen zorlanıyorum olabilir diye düşünüyorum 🙈 Konu sahibi o an endişe ile yazınca böyle oldu sanırım😊

Insanların bu rahatlığına şaşırıyorum ya. Beni teklif etmeye bile utanırım, kimseyi rahatsiz etmek istemem. Pişkine bak sen kendini eve bıraktırmak istemiş.

Ne yazdığınızı anlayana kadar imanım gevredi.
Böyle düşünüyorsanız dürüstce söylebilirsiniz. Önce bırakmak isteyip arkasından böyle demeniz de hiç doğru bulmadım.
sonuçta silah zoruyla binmedi arabanıza değil mi?

Kızlar slm

Eşim beni iş yerimden almaya geldi.
O sırada bir arkadaşım da aynı güzergahta mı gidiyoruz dedi hayır dedim.

Ondan sonra durağa kadar bırakırsınız dedi tamam dedim.
Durağın orda durdu eşim markete gitmesi gerekti.

Bende şu durağa mı gitsem bu duraksamadan ineceksin ama dedi. İnmedi.
Kimsenin baba avm ye gideceğini söylemişti.
Bende avm bize çok ters ewe gitsin bırakırdık dedim. Ki evi bizim güzergahta sanıyordum.

O da tersmiş tam yol ayrımına gidecekken eşim biz buradan gideceğiz siz nereden gideceksiniz dedi.

Ters istikameti söyledi. Evde ters iş sonra evin yakınlarındaki bir kaç otel ve dükkan ismi söyledi biliyormusun diye hayır dedik gerçekten bilmiyorduk. Tayinciyız burda o buralı.

O zamn ben ineyim zahmet etmeyin dedi.

İndi sonra bıraksamıydık acaba diye üzüldüm. Sonrada oh oldu diyorum. Zorla bindi diye kızdım. Biliyorum yüz versem hergün bırktıracak kendini yüzsüz biri. Başkalarına yaptı aynı şeyi.

Sizce ayıp mı ettim.

Ayrıca şunda söyleyeyim durumu çok iyi isterse taksiyle bilip gidip gelebilir muhtaçlıkdan değil yani tamamen iş güzarlık
Ayıp falan değil, inseydi durakta.

Back
X