Kızlar slm
Eşim beni iş yerimden almaya geldi.
O sırada bir arkadaşım da aynı güzergahta mı gidiyoruz dedi hayır dedim.
Ondan sonra durağa kadar bırakırsınız dedi tamam dedim.
Durağın orda durdu eşim markete gitmesi gerekti.
Bende şu durağa mı gitsem bu duraksamadan ineceksin ama dedi. İnmedi.
Kimsenin baba avm ye gideceğini söylemişti.
Bende avm bize çok ters ewe gitsin bırakırdık dedim. Ki evi bizim güzergahta sanıyordum.
O da tersmiş tam yol ayrımına gidecekken eşim biz buradan gideceğiz siz nereden gideceksiniz dedi.
Ters istikameti söyledi. Evde ters iş sonra evin yakınlarındaki bir kaç otel ve dükkan ismi söyledi biliyormusun diye hayır dedik gerçekten bilmiyorduk. Tayinciyız burda o buralı.
O zamn ben ineyim zahmet etmeyin dedi.
İndi sonra bıraksamıydık acaba diye üzüldüm. Sonrada oh oldu diyorum. Zorla bindi diye kızdım. Biliyorum yüz versem hergün bırktıracak kendini yüzsüz biri. Başkalarına yaptı aynı şeyi.
Sizce ayıp mı ettim.
Ayrıca şunda söyleyeyim durumu çok iyi isterse taksiyle bilip gidip gelebilir muhtaçlıkdan değil yani tamamen iş güzarlık
Eşim beni iş yerimden almaya geldi.
O sırada bir arkadaşım da aynı güzergahta mı gidiyoruz dedi hayır dedim.
Ondan sonra durağa kadar bırakırsınız dedi tamam dedim.
Durağın orda durdu eşim markete gitmesi gerekti.
Bende şu durağa mı gitsem bu duraksamadan ineceksin ama dedi. İnmedi.
Kimsenin baba avm ye gideceğini söylemişti.
Bende avm bize çok ters ewe gitsin bırakırdık dedim. Ki evi bizim güzergahta sanıyordum.
O da tersmiş tam yol ayrımına gidecekken eşim biz buradan gideceğiz siz nereden gideceksiniz dedi.
Ters istikameti söyledi. Evde ters iş sonra evin yakınlarındaki bir kaç otel ve dükkan ismi söyledi biliyormusun diye hayır dedik gerçekten bilmiyorduk. Tayinciyız burda o buralı.
O zamn ben ineyim zahmet etmeyin dedi.
İndi sonra bıraksamıydık acaba diye üzüldüm. Sonrada oh oldu diyorum. Zorla bindi diye kızdım. Biliyorum yüz versem hergün bırktıracak kendini yüzsüz biri. Başkalarına yaptı aynı şeyi.
Sizce ayıp mı ettim.
Ayrıca şunda söyleyeyim durumu çok iyi isterse taksiyle bilip gidip gelebilir muhtaçlıkdan değil yani tamamen iş güzarlık