- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Çok istiyorsa kendi gelmek için çabalasınİyi geceler yine ben yine o çok değerli fikirlerinizi bekliyorum :) Cogunuzun bildiği üzere sevgilim ve ben ayrı sehirlerdeyiz, 2 yıl boyunca ben Ünv. Deyken hergün birbirimizi gorebilen biz okulum bittiği için 4 aydır farklı sehirlerdeyiz genelde hafta sonları 1 gun buluşuyoruz onda da ben gün içinde gidip geri dönüyorum sadece 3 saat için toplamda 8 saat yol çekiyorumm o niye gelmiyo diyenler olacak aksama kadar sokaklar da bu soğukta gezmek daha zor, evde karşılıklı yemek yemek çay kahve içmek sohbet etmek daha samimi geliyor bana. Her neyse bu hafta sonu gorusemedik çünkü sevgilim cumartesi çalışıyordu bana pazar günü gel dedi bende evdekilerden izin alamam dedim ama cumartesi olsaydı gidebilirdim, en son geçen hafta sonu görüştük o gelmişti beni görmeye . senelik izne geldi ailesi benimle ayni yerde yasiyor o sayede 3 gün boyunca hep birlikteydik . Şimdi haftaya cumartesi de calisiyomus bana hafta ici bigün gelebilir misin dedi bende aslında isyerimden izin istesem sorun etmezler ama utanıyorum çünkü çok izin aldım gelemem sanırım dedim oda biraz bozuldu haliyle bu hafta sonu da gelmedin haftaya da gelmiceksin yani dedi bişey diyemedim ne yapsam sizce ?
Ben özel de çalışıyorum stajyerim daha ve is yerim aslında bu konularda çok sıkı değil o d devlet memuru senelik izinden de yeni döndü ya ne bileyim isteÇok istiyorsa kendi gelmek için çabalasın
Bak yine aynı şeyi yapıyor kendi işi önemli gelemez ama sizin işiniz onemsiz görüyor
Evet cok utanıyorum. Bana yüz göz eğen yok izin istediğim de ama ya arkamdan bu kızında sürekli işi çıkıyor derler se diye düşünüyorum. O devlet memuru şimdi izinden de yeni döndü o yüzden gelemiyor hafta ici gelse ben akşam 6 gibi çıkıyorum 6 buçuk da otobüse biniyorum eve dönüyorum başka araba yok çünküo niye gelmiyor derim ben şu an sen sürekli izin almışsın ne kadar iş yerinde sorun olmasada insan utanır izin istemeye bozulmasın hiç çok istiyorsa kendi gelsin
Ben özel de çalışıyorum stajyerim daha ve is yerim aslında bu konularda çok sıkı değil o d devlet memuru senelik izinden de yeni döndü ya ne bileyim iste
Her iliski böyle olur diye demiyorum yanlış anlama ama bi arkadaşımın ilişkisi aynı sizin gibi önce 2 yıl birlikte sonra ayrı şehirlerde ydi. Sonra bi anda çocuk ayrılmak istedi. Hem de evlenme planları yaparken. Bi baktık ki çocuk kendine başka bi sevgili bulmuş. Bizim kızın tek hatası o ne derse ona gore hareket etmesi oldu. Yaptığı tüm fedakarlıklar yalan oldu. Erkeklere bu kadar taviz vermemek gerektiği kanısındayım. Bu demek değil ki seninki de yapar. Ama ozlemek uğraşmak çabalamak bunlar karşılıklı yapılması gereken hareketler bence.İyi geceler yine ben yine o çok değerli fikirlerinizi bekliyorum :) Cogunuzun bildiği üzere sevgilim ve ben ayrı sehirlerdeyiz, 2 yıl boyunca ben Ünv. Deyken hergün birbirimizi gorebilen biz okulum bittiği için 4 aydır farklı sehirlerdeyiz genelde hafta sonları 1 gun buluşuyoruz onda da ben gün içinde gidip geri dönüyorum sadece 3 saat için toplamda 8 saat yol çekiyorumm o niye gelmiyo diyenler olacak aksama kadar sokaklar da bu soğukta gezmek daha zor, evde karşılıklı yemek yemek çay kahve içmek sohbet etmek daha samimi geliyor bana. Her neyse bu hafta sonu gorusemedik çünkü sevgilim cumartesi çalışıyordu bana pazar günü gel dedi bende evdekilerden izin alamam dedim ama cumartesi olsaydı gidebilirdim, en son geçen hafta sonu görüştük o gelmişti beni görmeye . senelik izne geldi ailesi benimle ayni yerde yasiyor o sayede 3 gün boyunca hep birlikteydik . Şimdi haftaya cumartesi de calisiyomus bana hafta ici bigün gelebilir misin dedi bende aslında isyerimden izin istesem sorun etmezler ama utanıyorum çünkü çok izin aldım gelemem sanırım dedim oda biraz bozuldu haliyle bu hafta sonu da gelmedin haftaya da gelmiceksin yani dedi bişey diyemedim ne yapsam sizce ?
ya polis memuru çalışma saatleri karısık o yüzden şimdi gece çalışıyor ama perşembe gününden itibaren 5 gün gündüz çalışacak sen gel diyemiyorum , sen izin istesen verirler gelmek mi istemiyorsun diyorAma memurların haftalik izin günleri olmuyor mu o gün gelsin görsün sizi
Sizin özel sektör olduğu için daha zor değil mi
Hem de patronlar keyfi olarak görürler ve işiniz tehlikeye düşer
Ben anlamadım valla nasıl davrancağımı başıma buyuk bi kız olsam benden kötüsü olmaz, istediklerini yapınca tamam mutlu oluyor ama hep daha fazlasını istiyor iki arada bi derede kaldımHer iliski böyle olur diye demiyorum yanlış anlama ama bi arkadaşımın ilişkisi aynı sizin gibi önce 2 yıl birlikte sonra ayrı şehirlerde ydi. Sonra bi anda çocuk ayrılmak istedi. Hem de evlenme planları yaparken. Bi baktık ki çocuk kendine başka bi sevgili bulmuş. Bizim kızın tek hatası o ne derse ona gore hareket etmesi oldu. Yaptığı tüm fedakarlıklar yalan oldu. Erkeklere bu kadar taviz vermemek gerektiği kanısındayım. Bu demek değil ki seninki de yapar. Ama ozlemek uğraşmak çabalamak bunlar karşılıklı yapılması gereken hareketler bence.
kendisi gelmiyo degil oda geliyor ama o geldiği zaman cafelerde sokkta geciyor vaktimiz bide benim babam bilmiyor kulağına gidecek diye korkuyorum o yuzden sürekli biri gördü mü görecek mi korkusuyla dolaşıyorum etrafa bakınıyorum deli gibi sevgilimde rahatsız oluor bu durumdan, bende... Ben gittiğim zaman evde de oturuyoruz dısarda da dolaşıyoruz 3 saatte ama o gelince 6 saatte yan yana olsak benim günüm korkuyla geciyovalla eger evde basbasayken yakınlasmanız oluyorsa
muhtemelen sevgılın bu yuzden kendı gelmeyıp senın sık gıtmenı ıstıyordur dıye dusunuyorum
daha bekarsan erkeklerın ıslerıne cok asıl sır erdırmeyebılırsın
tabıkı bu benım varsayımım
Evet bunun farkındayım ama tam aksine o beni bencil görüyor gelme imkanın varken gelmiyosun diyoSenin konularini az cok biliyorum. Yanlis anlama ama sevgilin seni hep zor duruma sokuyo ve alttan alan , fedakarlik yapan sen oluyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?