Ayıp mı ettim yoksa yaptığım normal mi? Fikirlerinize ihtiyacım var

Doktora öğrencisi olduğum bölümde yükseklisans yapan başka bir öğrenci arkadaş, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla numaramı istemiş. Bende takıldığı bir noktayı soracak zannettim ve vermelerinde de sorun görmedim. Nasılsınız diye mesaj attı hocalarımız aynı tanışalım istedim size rahatsızlık vermiyorum değil mi dedi. Bende rahatsızlık olur mu hiç takıldığınız noktalar olursa her zaman sorabilirsiniz dedim. Bu arkadaş konuyu biraz daha uzatmak için bir kaç şey daha sordu dersle ilgili değildi cevap verdim, nezaketen bende bir kaç soru sordum. Mesajlara 1 saat arayla dönebiliyordum işim vardı. Saat 22:30 gibi konuşmamız devam ederken saatte geç olmuş yazdım. Hoş sohbetiniz için teşekkür ederim görüşürüz yazmış. Saatte geç olmuş diyerek ayıp mı ettim.
Çok ayıp
Rezalet resmen

Senin iyiii :KK70:
Bi gün sahilde oturmuş kendi kendime saçmalıyordum. Sabahın körüüü :KK70:
Ve bi zekasız bluetooth hoparlör ile senden çocuğum olsun istiyorum eşliğinde tanışmak istedi 😂 Niye ben ya niyee dedim :KK70: kızsın çünkü dedi zjjdjdjdj
Adamın kıstası kız olmam :KK70:
Onla da evlenebilirmişim aslında… ndjdjdjdj
Oha karşına çıkanda tam nefes alsın yeterci kızsın demis yazık nasıl vurduysa kafasına kızsızlık 🤣🤣🤣🤣🤣

Şimdi ben sizin gibi birine ne yazsam ayıp olucak
Bu kadar ince düsünmeyin lütfen
Cok üzülürsünüz

Sanki biraz saatte geç oldu diyerek konuşmayı kibarca kesmek istediğiniz hissiyatına kapılmış olabilir diyeceğim ama bu şekilde ince anca kadınlar düşünebilir o yüzden rahat olun 😅

İnandı mı peki😂 yoksa kaçtı mı ne dedi
Hayır bi kere böyle cevap vermistim de birine “ac göster bakım” demisti 😂😂😂😂
Maruz kaldıgımız tiplere ya 🤣
Vise ama ben hak ettiğimi yaşıyorum :D din bilgisi hocamın telini bulmuştum. Liseye gidiodum :D adamı kandırıp , telde ayıplı şeyler konuştum :D hatta tele nikah kıydık hdjdjdj abi iyi ben gene orta dereceli bi manyakla evlendim hxjdjd

Yine bir konuyu hunharca katlediyorum.
İşin kötü yanı konu sahibi aşırı kibar ve bana maruz kalıyor:KK70:
Aybediom be yaaa 🤘

Vise ama ben hak ettiğimi yaşıyorum :KK70: din bilgisi hocamın telini bulmuştum. Liseye gidiodum :KK70: adamı kandırıp , telde ayıplı şeyler konuştum :KK70: hatta tele nikah kıydık hdjdjdj abi iyi ben gene orta dereceli bi manyakla evlendim hxjdjd
Yok artık dinciye bak sen 😂😂 ögrendi mi peki bu durumu? Nasıl sıyrıldın isin icinden🤣

Bak gördün mü ben anladım 😂 kibar bi dille konuşmussun bişey olmaz ama sürdür dikkat et sağda solda hooop dudaklar fransız öpücügüne kayarsa depoya koşun😂
Fransız öpücüğüne bu kadar erken kayma ihtimali yok, iyi de bir izlenim bırakmaz öyle bir davranışı

Back
X