Ayıp mı ettim?

Bunların konuşulduğu akşam o dinlemiyor muymuş? Gayet de kimseyi istemediğinizi söylemişsiniz.

Kendisine elbise bakacak da sizi mi çağırmak istedi acaba?
kendisine de bakacak. ama kendisi ben eşimle daha rahat bakıyorum dedi. bende ses etmedim. benmki onnla mı ilgilenecek benimle mi o an . .

Bu tarz alışverişleri tamamen nişanlınızla gidin ve sakın bir saflık yapıp annesine, kendi annenize ya da kardeşlerinize siz de gelin demeyin.
yok ben sadece benmkıyle gidicem öyle istedim. kafama göre istediğimi alayım nişanlığımı yada ihtiyaçlarımı.. benmkıne de dedim o gun fırsat kalırsa her 2 aileyede ufak ufak hediyeler alırız dedim ..

Ohoo bu kadar ayrıntıları sorgularsan ilerde çok başın ağrır:)
Evet alınmış dese tamam o da mı gelsin diyeceksin?
Kendi isteklerinden ödün verme derim.
Sıcak mıcak demek yerine "biz nişan alışverişine 2miz çıkcaz ama elbise alacaksan bi ara da senle kızkıza çıkarız" diyebilirdin.

Ohoo bu kadar ayrıntıları sorgularsan ilerde çok başın ağrır:)
Evet alınmış dese tamam o da mı gelsin diyeceksin?
Kendi isteklerinden ödün verme derim.
Sıcak mıcak demek yerine "biz nişan alışverişine 2miz çıkcaz ama elbise alacaksan bi ara da senle kızkıza çıkarız" diyebilirdin.
aslında takıldım ileri de sorun olup hem benmki hem o tarafından önüme glsin istemiyorum. he gelse de o an su cvbı verirdim. öyle kararlaştrmıştk bnde ona uydum benm ailemde gelmedi.
sıcak ben demedim o dedi hava scak annemde gelemez bende işten nasıl gezicem anca haftasonu dedi ondan snra ben dedim siz yorulmayın biz hallederiz hem en önemlisi elbise diye..

ben bu konu hakkında çok derin araştırmalarda bulundum da bir sonuca varamamıştım :KK70: bizim de mesela bi yemek yiyip ailelerle yüzük takıcaz bu nişan olucak. ama ben sanırım oraya da siyah taytımla giderim :KK70: :KK70:
Sana o da yakışır😄
Aman boşver kv den her türlü diyecek birşey bulacak zaten :KK66:

Nazik bir dille nisanlinla basbasa cikacaginizi ifade etmissin ayiplik bi durum yok bence bu senin en dogal hakkin.

görümcesiyle don almaya giden biri olarak söylüyorum , iyi yapmışsın.

Back
X