Sizce Ayıp mı ettim?

Bizde de öyledir nişanlılıktan beri bi yere mi gidilecek biri mi gelecek önce bana sorar eşim 🥰 nişanlınızla mutluluklar bu günleri bol bol gezerek geçirin 😊
Allahım inş bizimde böyle devam eder :) binlerce kez aminnn.. çok önemli bi detay çünkü.. Allah bozmasın. .

Aynen biraz gıcık edici durum...
bilerekmi değilmi bilemem ama .. önemli olan ne yaptıkları değil nişanlmn nasıl davrandıgı sağolsun eger değişmezse şanslıyım.. doğrudan yana ve sessiz kalmıyo..

nişanlın seni haklı bulmuş, yengesi hak vermiş.
eniştesine gelince, erkek kafası, o kadar ince düşünememiş adam belliki, nolacak.
bence başka hiçbir derdin yok hayatta, takılacak konu aramışsın.
hayat kısa üzme kendini böyle şeylere.

Yok bence ayıp etmemissin . Takma kafana.
kafaya takmıyorum çok şükür benlik bişiy yok.. onların önceden böle bişiyi olsaydı ona göre ayarlardık kendmizi ertelerdij ama sonradan çıkan bişiy..

nişanlın seni haklı bulmuş, yengesi hak vermiş.
eniştesine gelince, erkek kafası, o kadar ince düşünememiş adam belliki, nolacak.
bence başka hiçbir derdin yok hayatta, takılacak konu aramışsın.
hayat kısa üzme kendini böyle şeylere.
taktıgımdan değil sadece yeni oldugumdan sizinle paylaşmak istedim..
kimseyi suçlamıyorum yada haksız kötü vs demıyorum..
ince düşünülmesi gereken bişiy değil çünkü bariz belli durum.
çünkü enişte kırklareli ..
vicdan yaptım gibi sadece yanlış anlaşlmak istenmedim .. ama bu durumda sessizde kalamazdım..

taze nişanlısınız, planlarınıza şimdiden burunlarını bi zahmet sokmasınlar... bak keyfine garip bir durum yok bence.
siz böle söyledikçe iyi oluyorum :)
kendi aile durumlrndan alışmışlar pata güte dalıyolr.

taktıgımdan değil sadece yeni oldugumdan sizinle paylaşmak istedim..
kimseyi suçlamıyorum yada haksız kötü vs demıyorum..
ince düşünülmesi gereken bişiy değil çünkü bariz belli durum.
çünkü enişte kırklareli ..
vicdan yaptım gibi sadece yanlış anlaşlmak istenmedim .. ama bu durumda sessizde kalamazdım..
benim bu konularda bakış açım çok farklı
sessiz kalınmaması gereken ne var ki
yani iptal edin planınızı, illa gelin deseler ok
ama rica edilmiş, nişanlınızda belli ki yorgunluktan o an düşünememiş tamam demiş
ben olsam bunu mevzu bile etmezdim zihnimde de nişanlıma da
gezecek bi sürü gününüz var yahu

benim bu konularda bakış açım çok farklı
sessiz kalınmaması gereken ne var ki
yani iptal edin planınızı, illa gelin deseler ok
ama rica edilmiş, nişanlınızda belli ki yorgunluktan o an düşünememiş tamam demiş
ben olsam bunu mevzu bile etmezdim zihnimde de nişanlıma da
gezecek bi sürü gününüz var yahu
iyi de ben planımı 1 ay önceden yapmışm .. hm nişan hem gezme için arac kiralanmış. son dk plana saate dahil olan bişy için ben neden planımdan vazgeceyim ki bilinen bişiy sonuçta..
sessiz kalınmamasından kastım kabul etmek .. eger ben bunu kabul etseydim bu böyle devam edecekti hep.
hee sağlıkla ilgili bir problem olur onlar demeden biz gitmeyiz zaten. başkası mutlu olacak diye niye planımdan vazgeceyim. eniştesi eşi bilhassa kendileri gidebilirler. yada ne bileyim aradan zaman geçmiştir ki yine önceden plan yapmışsam planımı bozmam (sağlık haricinde) .

iyi de ben planımı 1 ay önceden yapmışm .. hm nişan hem gezme için arac kiralanmış. son dk plana saate dahil olan bişy için ben neden planımdan vazgeceyim ki bilinen bişiy sonuçta..
sessiz kalınmamasından kastım kabul etmek .. eger ben bunu kabul etseydim bu böyle devam edecekti hep.
hee sağlıkla ilgili bir problem olur onlar demeden biz gitmeyiz zaten. başkası mutlu olacak diye niye planımdan vazgeceyim. eniştesi eşi bilhassa kendileri gidebilirler. yada ne bileyim aradan zaman geçmiştir ki yine önceden plan yapmışsam planımı bozmam (sağlık haricinde) .
yahu zaten kimse planınızı zorla bozun dememiş ki
belli ki nişanlınız ve eniştesi olmak üzere 2 erkeğin ince düşünememesinden kaynaklı birşey var
erkekler bizim gibi planları akıllarında tutamıyorlar
boş bulunmuş sonra zaten siz nazınızı yapınca farketmiş ve düzeltmiş
o yüzden takmanıza gerek yokmuş diyorum.

Konu acarken kafanıza silah mi dayiyorlar ya ben okuduğumdan birşey anlamadim. :D ama su araba var diye es dost akrabanın kendilerini biryere bırakma huyu herkeste var. Bir bitmiyorlar

Konu acarken kafanıza silah mi dayiyorlar ya ben okuduğumdan birşey anlamadim. :KK70: ama su araba var diye es dost akrabanın kendilerini biryere bırakma huyu herkeste var. Bir bitmiyorlar
herkes anlayıp cvp verdi...
araba oldu mu dolmuş şöforu gözuyle bakıyrlr herhlde..

Back
X