Günaydın arkadaşlar. Dünden beri içim rahat değil. şöyle ki temmuz ayında sözlendim. Benim ailem başka yerde bense sözlümün ailesinin olduğu şehirdeyim.sozlumse bir ay önce askere gitti. O sebeple sozlimun ailesi beni yalnız bırakmamaya çalışıyorlar yani sıkça arayıp soruyorlar evlerine davet ediyorlar. Sözlüm askere gittikten sonra yakınlastik. Dün şöyle bir şey oldu. Sözlümün kuzeni nisanlaniyormus. Beni de çağırdılar ben de gideceğim. Nisan için kiza bohça yapılıyormuş. Benim de sözlüm annesine bana da bir şeyler almasını söylemiş. Bana sözde bir şey takılmadı, bir şey getirilmedi sanırım bundan dolayı istedi bilemiyorum. Annesi de beni aradı ihtiyacın var mi bir şeye ihtiyacın varsa çıkalım çarşıya dedi. Ben de yok teşekkür ederim dedim. O da yine aradı bak ihtiyacın varsa çıkalım pazartesi dedi ben de ben öyle giyecek bakıcam kendime nisan için dedim. O da hmm yok muydu falan dedi ben de yok gezerim öyle dedim o da haberleşiriz dedi. Ama bakin soruyor ama anlıyorum içten sormuyor o yüzden ben de yok diyorum. Hem nasıl ihtiyacım var diyebilirim ki. Hadi var çıkalım diyemem ki. Neyse dün oldu ben kendim çıktım. Ben çarşıdayken atadı ne yapıyorsun dedi. Ben de çıktım bakıyorum öyle bir şeyler dedim. Dedi ki neden beni beklemedin haberlesecektik. Dedim anne ben uzun bakıyorum diye çıktım zahmet vermek istemedim. Ama akşam senle de cikariz dedim. Benim bazı işlerim vardı onları halletmeye çıktım dedim. O da sen zaten çıkmışsın niye geleyim dedi. Dedim bozuldun mu ? Yok niye bozulayim başka zaman çıkarız ama sen oğluma soyle ben beklemeden çıktım diye dedi.
Acikcasi burada biraz kirildim. Oğlu dedi diye çıkaracaktı beni , icinden geldiği için değil demek ki. O Yanlış anlamasın diye de böyle şöyle dedi. Yani ben anlamadım. Ayıp mi ettim haber vermeden çıkarak. Kotu mu yaptım bilmiyorum.
Ben gelinimi çıkaracak olsaydım hani ihtiyacın varsa çıkalım demek yerine kendini hazırla şu gün çıkalım derdim. Bilmiyorum ben çok mu ince düşünüyorum. Ha şunu da söylim bunu yapmak zorunda ddeğil zaten. Ama böyle olunca da ben onu onemsemeden gitmişim gibi mi oldu anlamadım. Sizce Çok mu Yanlış yapmışım