• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı oldu eden mi buldu yoksa

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar görümcemle ciddi sorunlarımız var. Birbirimiz için Yok gibiyiz ben konuşmam oda samımı değil benımle sadece denk gelırız bir ortam da. Kayınvalıdemdeyiz iftara çağırdık yarın için o arada gorumcemle kocası da vardı demedık çünkü önceden çağırdık zaten. Ayaklanırken kayınvalıdem söyle dedi. Sonradan soyledım acaba bozulmusmudur,? Zamanında bana çok yaptı zehir etti en güzel gunlerımı niyetim ayırmak değil zaten en başta çağırdım onları.

kızlar görümcemle ciddi sorunlarımız var. Birbirimiz için Yok gibiyiz ben konuşmam oda samımı değil benımle sadece denk gelırız bir ortam da. Kayınvalıdemdeyiz iftara çağırdık yarın için o arada gorumcemle kocası da vardı demedık çünkü önceden çağırdık zaten. Ayaklanırken kayınvalıdem söyle dedi. Sonradan soyledım acaba bozulmusmudur,? Zamanında bana çok yaptı zehir etti en güzel gunlerımı niyetim ayırmak değil zaten en başta çağırdım onları.
Siz kayınvalidenizdeyken ,kayınvalidenizi iftara çağırdınız ama görümceler de oradaydı ve onları çağırmadınız.
Çünkü önceden çağırmıştınız,başka bir gün için.Yarın için değil.
E çağırmışsınız zaten,gelmeyin demiş gibi konuşmuşsunuz,sanki en ateşli intikamı almış gibi yazmışsınız.
Ne ayıp olmuş ne de eden bulmuş,o da sizi sevmiyor ,belki rahatsız bile olmuştur çağırmanızdan.
Fazla anlam yüklemişsiniz .

Siz kayınvalidenizdeyken ,kayınvalidenizi iftara çağırdınız ama görümceler de oradaydı ve onları çağırmadınız.
Çünkü önceden çağırmıştınız,başka bir gün için.Yarın için değil.
E çağırmışsınız zaten,gelmeyin demiş gibi konuşmuşsunuz,sanki en ateşli intikamı almış gibi yazmışsınız.
Ne ayıp olmuş ne de eden bulmuş,o da sizi sevmiyor ,belki rahatsız bile olmuştur çağırmanızdan.
Fazla anlam yüklemişsiniz .
Aslında içimde kötü bir niyet yoktu, ama Sudan düşünüyorum gerçekten eden bulur zamanında ben çok Yok sayıldım dahil edilmedim hep ayrıldım herşeyden . Etme bulma dünyası demişler

Ee gelin diye soylemissin zaten
Gorumcen niye bozulsun
Yada edenin bulacagi ne olmus anlamadim
Çok sorunlar var aramızda . Amacım hırsımı al ak değildi o anda olaylar öyle gelişti. Zamanında oda bana yapmıştı çok Yok saymıştı belkıde bu onun karşılığı ama istemsiz olan birşey

İyice ortalık kızışsın iyice soğukluk girsin araya diye farklı bi davranışta bulunmuşsunuz
Oysa affeden insanın yükü hafifler siz iyice yük bindiriyosunuz kendinize
Bukadar kindar nasıl olabiliyosunuz sürekli nasıl etsem de bozsam gıcık etsem oh laf soktum oh çağırmadım modunda olabiliyosunuz? Lütfen iyi insan olun. Karşılık görmek istiyosanız tabi.

Ne etti ne buldu?
Kaybettiği hurmaları sizin iftar sofrasında mı buldu?
Nedir yani bir hurma kaç lira?
Konu nedir bu arada?

Konuyu pek anlamadım da, zaten birbirinizi yok sayıyorsanız kendisini çağırsanız ne, çağırmasanız ne. Çağırmadıysanız bunun için karalar bağlamaz kadın. Zaten yok sayıyormuş sizi. İster çağırın, ister çağırmayın.
Konu başlığı alakasız olmuş. Eden-bulan yok konuda.

Rahmetli Kemal Sunal ın atasözleri gibi olmuş konu.. sakla samanı damlaya damlaya göl olur :)

Back
X