Ayıp mı olur?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar arkadaş grubumuzla gezmeye gittik. Yemek parasını bir arkadaş ödedi biz de daha sonrasında verelim dedik. Benzin ücretini filan da o verdi. Sonra da ibanını vermedi biz bir şekilde bulduk. Ve parayı göndericez ama ayıp olur mu arada kaldık. Ne dersiniz?

Arkadaşlar arkadaş grubumuzla gezmeye gittik. Yemek parasını bir arkadaş ödedi biz de daha sonrasında verelim dedik. Benzin ücretini filan da o verdi. Sonra da ibanını vermedi biz bir şekilde bulduk. Ve parayı göndericez ama ayıp olur mu arada kaldık. Ne dersiniz?
Göndermezseniz ayip olur gonderin tabikii..

Ismarlıyoruz ama o epey böyle ödedi
Epey derken?
Ben tek seferlik bir olay olduğunu düşündüm
Açıkçası sizden para almamak için işleri olabildiğince yokuşa sürmüş
Bir nevi ısmarlamak istemiş

Sürekli olan bir şeyse gönderin parasını ama

Epey derken?
Ben tek seferlik bir olay olduğunu düşündüm
Açıkçası sizden para almamak için işleri olabildiğince yokuşa sürmüş
Bir nevi ısmarlamak istemiş

Sürekli olan bir şeyse gönderin parasını ama

Aynen birkaç kez daha oldu bu şekilde ve yine almadı

Olmaz. Neden olsun?

aranızda asıldığı bir bayan olma ihtimali yüksek 🥰 bozmayın hesabına yatırın yazıktır 😆😆

kusura bakmayin ama sacmaliyorsunuz! Parayi göndermek hiic şık bir hareket degil.Bir sonraki bulusmanizda da arkadadiniza hicbirsey ödetmezsiniz olur biter..Kim ne yediyse onu mu hesapladiniz yoksa?

kusura bakmayin ama sacmaliyorsunuz! Parayi göndermek hiic şık bir hareket degil.Bir sonraki bulusmanizda da arkadadiniza hicbirsey ödetmezsiniz olur biter..Kim ne yediyse onu mu hesapladiniz yoksa?

Bilemedim yorumlar ikiye bölünmüş vaziyette bi kaç kez daha o vermişti ve az bi para da değil

Back
X