- 10 Ekim 2020
- 169
- 732
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e kabul etmezsınız gerı odemek ıcın bu kadar ugrasacagınıza en bastan herkes kendı hesabını odeyecek alman usulu dersınızAynen birkaç kez daha oldu bu şekilde ve yine almadı
Nakit olarak niye vermiyorsunuz?
Elin herifinin ibanini nasil buldunuz Allah peygamber askina yahubu nasil beceriklilik? Masallah
Parasi olmasa neden versin ki? Demek ki jest yapmak istemis arkadasiniz! Bir sonraki bulusmada elini cebine artırmazsınız..Bilemedim yorumlar ikiye bölünmüş vaziyette bi kaç kez daha o vermişti ve az bi para da değil
Parasi olmasa neden versin ki? Demek ki jest yapmak istemis arkadasiniz! Bir sonraki bulusmada elini cebine artırmazsınız..
Neyiniz olursa olsun,ana babaniz degil ya,benimOrtak arkadaşımızdan aynı iş yerindeyiz elin herifi dediğiniz de arkadaşımız![]()
Neyiniz olursa olsun,ana babaniz degil ya,benim
De bir suru is arkadasim var hic birinin ibanini bilmem,bulamam da. Valla masallah dedim zaten
Bence ibana yollamak cok ayip. Arkadasiniz madem,gecin karsisina,elinizdeki parayi bir zarfa koyun,icimize sinmedi,ozur dileriz uzun sure sen ismarladin o yuzden bu parayi al deyin. İbana yollamak cok asagilayici
Ayıp olmaz gönderin. Göndermezseniz nasıl içiniz rahat edecekArkadaşlar arkadaş grubumuzla gezmeye gittik. Yemek parasını bir arkadaş ödedi biz de daha sonrasında verelim dedik. Benzin ücretini filan da o verdi. Sonra da ibanını vermedi biz bir şekilde bulduk. Ve parayı göndericez ama ayıp olur mu arada kaldık. Ne dersiniz?
Arkadasinizmis nasil olsa,adam kac defadir hesabi cekmis,boyle bir samimiyet var olmasa ibana yollardiniz okey. Ama arkadasa ibanla yollanmaz,zarfa koyup verir durumu izah ederseniz daha kibar davranmis olursunuzÖyle mi diyosunuz aksine zarfla vermek daha tuhaf geldi bana almaz ki öyle hiç.
Ya ibanı kim verir ki zaten, nezaket göstermiş iban vermemiş. Siz bulduysanız ibana gönderin zarfla verseniz yine kabul etmezKendisi vermediya ibanı bir iki arkadaş ayıp olur dedi
Arkadasinizmis nasil olsa,adam kac defadir hesabi cekmis,boyle bir samimiyet var olmasa ibana yollardiniz okey. Ama arkadasa ibanla yollanmaz,zarfa koyup verir durumu izah ederseniz daha kibar davranmis olursunuz
Siz bilirsiniz o zaman,neden buraya sordugunuzu anlayamadim. Biri boyle bir durumda bana ibanla yollasa ayiplarim,karsima gecip iki cumle kuramamislar ibanla para atiyorlar derim sahsen.Valla zarfla para vermek mi kaldı bana tuhaf geldi açıkçası iban daha iyi zarfa çok güler eminim:)
Siz bilirsiniz o zaman,neden buraya sordugunuzu anlayamadim. Biri boyle bir durumda bana ibanla yollasa ayiplarim,karsima gecip iki cumle kuramamislar ibanla para atiyorlar derim sahsen.
Of o zaman cikarip verseydiniz o zaman!! Para gondermek nedir yaAma bu büyük bir geziydi benzin parası filan da ondan olmıştu o yüzden. Bi kaç kez daha aynını yaptı sonra ödeşiriz diyip almadı
Olay parası olup olmaması değil heralde:))