Ayıp mı olur?

ıbanını vermeyen kısılerde parayı odeyecek kısıyı zor durumda bırakıyor
ıyı en azından ıbanı bulabılmıssınız... odemezsenız yanlıs olur odeyın mutlaka

Bilemedim yorumlar ikiye bölünmüş vaziyette bi kaç kez daha o vermişti ve az bi para da değil
Parasi olmasa neden versin ki? Demek ki jest yapmak istemis arkadasiniz! Bir sonraki bulusmada elini cebine artırmazsınız..

Parasi olmasa neden versin ki? Demek ki jest yapmak istemis arkadasiniz! Bir sonraki bulusmada elini cebine artırmazsınız..

Ama bu büyük bir geziydi benzin parası filan da ondan olmıştu o yüzden. Bi kaç kez daha aynını yaptı sonra ödeşiriz diyip almadı
Olay parası olup olmaması değil heralde:))

Ortak arkadaşımızdan aynı iş yerindeyiz elin herifi dediğiniz de arkadaşımız😃
Neyiniz olursa olsun,ana babaniz degil ya,benim
De bir suru is arkadasim var hic birinin ibanini bilmem,bulamam da. Valla masallah dedim zaten 😂
Bence ibana yollamak cok ayip. Arkadasiniz madem,gecin karsisina,elinizdeki parayi bir zarfa koyun,icimize sinmedi,ozur dileriz uzun sure sen ismarladin o yuzden bu parayi al deyin. İbana yollamak cok asagilayici

Neyiniz olursa olsun,ana babaniz degil ya,benim
De bir suru is arkadasim var hic birinin ibanini bilmem,bulamam da. Valla masallah dedim zaten 😂
Bence ibana yollamak cok ayip. Arkadasiniz madem,gecin karsisina,elinizdeki parayi bir zarfa koyun,icimize sinmedi,ozur dileriz uzun sure sen ismarladin o yuzden bu parayi al deyin. İbana yollamak cok asagilayici

Öyle mi diyosunuz aksine zarfla vermek daha tuhaf geldi bana almaz ki öyle hiç.

Arkadaşlar arkadaş grubumuzla gezmeye gittik. Yemek parasını bir arkadaş ödedi biz de daha sonrasında verelim dedik. Benzin ücretini filan da o verdi. Sonra da ibanını vermedi biz bir şekilde bulduk. Ve parayı göndericez ama ayıp olur mu arada kaldık. Ne dersiniz?
Ayıp olmaz gönderin. Göndermezseniz nasıl içiniz rahat edecek

Öyle mi diyosunuz aksine zarfla vermek daha tuhaf geldi bana almaz ki öyle hiç.
Arkadasinizmis nasil olsa,adam kac defadir hesabi cekmis,boyle bir samimiyet var olmasa ibana yollardiniz okey. Ama arkadasa ibanla yollanmaz,zarfa koyup verir durumu izah ederseniz daha kibar davranmis olursunuz

Arkadasinizmis nasil olsa,adam kac defadir hesabi cekmis,boyle bir samimiyet var olmasa ibana yollardiniz okey. Ama arkadasa ibanla yollanmaz,zarfa koyup verir durumu izah ederseniz daha kibar davranmis olursunuz

Valla zarfla para vermek mi kaldı bana tuhaf geldi açıkçası iban daha iyi zarfa çok güler eminim:)

Valla zarfla para vermek mi kaldı bana tuhaf geldi açıkçası iban daha iyi zarfa çok güler eminim:)
Siz bilirsiniz o zaman,neden buraya sordugunuzu anlayamadim. Biri boyle bir durumda bana ibanla yollasa ayiplarim,karsima gecip iki cumle kuramamislar ibanla para atiyorlar derim sahsen.

Siz bilirsiniz o zaman,neden buraya sordugunuzu anlayamadim. Biri boyle bir durumda bana ibanla yollasa ayiplarim,karsima gecip iki cumle kuramamislar ibanla para atiyorlar derim sahsen.

Teşekkürler düşünceniz içşn karşısına geçip söyledik zaten ;) iyi akşamlar

Ama bu büyük bir geziydi benzin parası filan da ondan olmıştu o yüzden. Bi kaç kez daha aynını yaptı sonra ödeşiriz diyip almadı
Olay parası olup olmaması değil heralde:))
Of o zaman cikarip verseydiniz o zaman!! Para gondermek nedir ya

Şu dönemde 500 tl iyi para. Gönderin tabiki. Geçen bir konu vardi 1000 tl 1500 tl ile 1 aylık mutfak masraflarını karşılayanlar vardi.

Geliri ne kadar bu arkadaşın? Bi kerelik bişey olsa atılmaz ayıp olur ama daha önce de olmuş. ben de bazen öderim ama hesap numarası vermeye utanırım. İbanına atıp bide kibarca söylersiniz biriniz, daha önce de böyle olmuştu hem sana atıcaz dedik öyle anlaşmıştık vs diye.

tabi 20k geliri varsa örneğin bu parayı atmak saçma olur.

Back
X