- 13 Haziran 2014
- 388
- 19
- 33
Merhaba hatunlar az çok hikayemi biliyorsunuz çoğunuz kaçarak evlendik vs. Kaynanamla anlasamiyoruz. Olaylar oldu falan birlik oturuyoruz.. herneyse 1. Ay ayrı evimize cikicaz ocakta yani . Benim Ailem düğünüme gelmemişti hazmedemediler doğal olarak zaten dugunu hemen yapmıştı erkek tarafı . Şimdi normalde ev kurulurken kız tarafı şunu alır erkek tarafı bunu alır.derler . Ama bi kaç arkadaşım diyor ki ben yerinde olsam Ailene bana bunu alın demezdim sonuçta gelip seni ıstememısler nisan yapılmamış bişey takılmamis kına yapilmamis çeyiz verilmemis onlar sana zaten borçlu oğulları kaçırmış sonuçta . Normal de kız tarafının alacağı şeyler vardır ama erkek tarafı nisan da bir takım bişeyler takar kız tarafı bi miktar para takar sözde de öyle kınada kimi kız tarafı takisini aileye verir onlarda çeyiz borcunu oder çeyiz kurar dedi bence çok takma dediler sizce haklilar mi ailemden bişey isteyemiuorum hem onları kirmaktan çok korkuyorum annemi babamı çok seviyorum çünkü . Eşim alır istese öyle minnet etmez ama iler de başıma vururlar mi?
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü