bende kaçarak evlendim.. düğün yapıldı dandik 4 bilezik takıldı hepsini eşim ödedi hafada 5 tl harçlık kalıyordu 2sini kaynıtumın arabasına verdim....8 ay sonra barışınca annem 3 iyi bilezik taktı....1.5 sene sonra kv ile tartışarak evi ayırdım bi tv bi de yatak odam vardı herşeyi ucuzundan ve eksik aldım 1 kuruş istemedim oturduğum evde mutfak dolabı bile yoktu buzdolabı alamadım 1 sene.......sonra babamlar geldi belki 1 sene yetecek alışveriş yapmışlar koli koli bez almışlar bebeğe eşim askere gitti eşimin harçlığını evimin kirasını babam ödedi...ev sahibim annenin babanın kıymetini bil derdi ......eşimin ailesinin iğnesi nasip olmadı istemedim de istemem de iyi tarafı hiçbirşeyime söz hakları yok......velhasıl çok zorluk çektim...şükür sabrettim şimdi babamın evinde oturuyorum evimi eksiksiz döşedim el ele verdik arabamızı aldık... 2.5 sene evvel kızım beyin tümöründen ameliyat oldu 15.000 tl masrafımız oldu onun kredisini ödüyoruz....demem o ki eşin çalıştıktan sonra herşeyi alırsın biraz zor olur ama kendi emeği daha tatlı insanın.....kimseden birşey isteme onlar isterse yaparlar zaten.....