- 13 Haziran 2014
- 388
- 19
- 33
Hayırlısı olsun o zaman kuzum![]()
Sağol canım :)
note3 kadinlar_klubü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun o zaman kuzum![]()
Asla ölüyor olsam kimseye minnet etmem.
Size de aynisini tavsiye ederim. ......
Ya zaten eşim yemek odasını ve oturma grubunu aldı istediğim ve beğendiğimi . Bende öyle düşünüyorum borç yiğidin kamçısı. Sonuçta kaçarken kimseye sormadık . Iki tarafta n da bişey beklememliyiz bence
note3 kadinlar_klubü
Ilk önce çok büyük geçmiş olsun Allah evladinizi size bagislamis . Bende düğünden kalan 6 dal bilezigim var 10 milyar eder onları satıp evimi dizerim eşimde maasiyla kalan borcu oder bebekte de zaten ona iki tarafta yardım eder bezine mamasina
note3 kadinlar_klubü
evinizi kendiniz döşeyin iki tarafta hiç bişey almasın en doğru olan budur, ama aileniz düğününüze gelmiemiş sanırım size takı da vermediler. Şimdi barıştıktan sonra bunu telafi etseler fena olmaz. Kaçarak evlenmiş olmanız çok birşeyi değiştirmez bence nişanda size takılacak takıyla düğünde ailenin sana verecekleri apayrı konular.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tsk ederim canım allah razı olsun....bence de öyle yap allah çalışana verir hayatta herkes 4 4lük yaşamıyo........kv nin evinde kafayı yiyecektim anneme kadar küfür ettiler eşime yatak odasının içinde oturur küçük tüple yemek yaparım yeter ki gidelim dedim sağolsun o da ayırdı evi.....bu günüme şükür....senin kendine ait evin olsun bu herşeye değer....eşya bilezik hikaye
Neden aileler yükümlü olsun ki? Kaçan sizsiniz alan Eşiniz sorumluluk sizin
. kacmasaniz bile beklemek mantiksiz bana gore.....bu durumda yapacak şeyleri yapmasi gereken evlenecek kişiler... Ailede kendi capinda yardim etmek katmak isterse yapar
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Kaçıp evlenmişsiniz zaten üzerine birde ne isteyeceksiniz ki, o evden çıkmışsınız bir kere. Madem herşeyin sırayla olmasını istiyordunuz bekleseydiniz. Ne kadar garip bir düşünce, acaba yanlış mı anladım diye iki kez okudum. Ne yapacaksanız eşinizle yapın, çoktan bir aile olmuşsunuz zaten.
Merhaba hatunlar az çok hikayemi biliyorsunuz çoğunuz kaçarak evlendik vs. Kaynanamla anlasamiyoruz. Olaylar oldu falan birlik oturuyoruz.. herneyse 1. Ay ayrı evimize cikicaz ocakta yani . Benim Ailem düğünüme gelmemişti hazmedemediler doğal olarak zaten dugunu hemen yapmıştı erkek tarafı . Şimdi normalde ev kurulurken kız tarafı şunu alır erkek tarafı bunu alır.derler . Ama bi kaç arkadaşım diyor ki ben yerinde olsam Ailene bana bunu alın demezdim sonuçta gelip seni ıstememısler nisan yapılmamış bişey takılmamis kına yapilmamis çeyiz verilmemis onlar sana zaten borçlu oğulları kaçırmış sonuçta . Normal de kız tarafının alacağı şeyler vardır ama erkek tarafı nisan da bir takım bişeyler takar kız tarafı bi miktar para takar sözde de öyle kınada kimi kız tarafı takisini aileye verir onlarda çeyiz borcunu oder çeyiz kurar dedi bence çok takma dediler sizce haklilar mi ailemden bişey isteyemiuorum hem onları kirmaktan çok korkuyorum annemi babamı çok seviyorum çünkü . Eşim alır istese öyle minnet etmez ama iler de başıma vururlar mi?
note3 kadinlar_klubü
Aynen birde şimdi ki zaman da mağazalar ev düzmek isteyenlere çok güzel kampanyalar yapmış yararlanmak lazım aslında
note3 kadinlar_klubü
Merhaba hatunlar az çok hikayemi biliyorsunuz çoğunuz kaçarak evlendik vs. Kaynanamla anlasamiyoruz. Olaylar oldu falan birlik oturuyoruz.. herneyse 1. Ay ayrı evimize cikicaz ocakta yani . Benim Ailem düğünüme gelmemişti hazmedemediler doğal olarak zaten dugunu hemen yapmıştı erkek tarafı . Şimdi normalde ev kurulurken kız tarafı şunu alır erkek tarafı bunu alır.derler . Ama bi kaç arkadaşım diyor ki ben yerinde olsam Ailene bana bunu alın demezdim sonuçta gelip seni ıstememısler nisan yapılmamış bişey takılmamis kına yapilmamis çeyiz verilmemis onlar sana zaten borçlu oğulları kaçırmış sonuçta . Normal de kız tarafının alacağı şeyler vardır ama erkek tarafı nisan da bir takım bişeyler takar kız tarafı bi miktar para takar sözde de öyle kınada kimi kız tarafı takisini aileye verir onlarda çeyiz borcunu oder çeyiz kurar dedi bence çok takma dediler sizce haklilar mi ailemden bişey isteyemiuorum hem onları kirmaktan çok korkuyorum annemi babamı çok seviyorum çünkü . Eşim alır istese öyle minnet etmez ama iler de başıma vururlar mi?
note3 kadinlar_klubü
Bence de ailenden bir şey isteme. Ileride bir gün laf ederlerse de usulüne uygun yapsaydınız falan de. Yani bunun sorumlusu sen değilsin seni vermeyen anne babadan da pek bir şey istenmez gibi geliyor bana.
Neden aileler yükümlü olsun ki? Kaçan sizsiniz alan Eşiniz sorumluluk sizin
. kacmasaniz bile beklemek mantiksiz bana gore.....bu durumda yapacak şeyleri yapmasi gereken evlenecek kişiler... Ailede kendi capinda yardim etmek katmak isterse yapar
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Sen gelip istemelerine fisrat verdin mi istemeye gelmeden kactin canim o yuzden kumseden birsey bekleme ev veriyorlarsa cik zaman icinde durumunuza gore alirsiniz cati katinda siginti olup hamile halinle stres cekme
Sen gelip istemelerine fisrat verdin mi istemeye gelmeden kactin canim o yuzden kumseden birsey bekleme ev veriyorlarsa cik zaman icinde durumunuza gore alirsiniz cati katinda siginti olup hamile halinle stres cekme