• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olurmu ...açım ama...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum ) :KK43:

Eklentiler

• cevizli-sucuk-7.webp
    cevizli-sucuk-7.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 550
Ay daha geçen vardı bende burda olana verirdim canım yaaa
Bende hamileyim bende ekşili yemek yemek istiyorum kuauyirm bu sıralar.ama tatlı turu şeyler son tercihim
Su an ne durumda olduğunu anlıyorum bende hep acim

Bence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım

slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum ) :KK43:
Canım benim.. Neden ayıp olsun? Sen artık iki canlısın. Bunu ayıplayacak biri var mı? İste tabi ki..

Rabbim kimseyi bu zor anlarda bırakmasın valla Hamile olan icin bile bu büyük bi dert olabiliyomus midem bom boş ne yediysem unutturur diye daha kötü oldum kusmaktan

İstememen hata , hadi iste de ye, bize de yaz yedim diye rahatlayalım, yazıl bebeğine eziyet etme , hadi hemen iste
cesaretimi topladım sizin sayenizde yazdim bi arkadaşa ikinci mesajda istedim evde yokmuş eşimi bekliycem ins.erken gelir de bulur bana ilk kizimda her istedigini bulmuştu

Back
X