• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olurmu ...açım ama...

Bence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
Hamile birçok kişiden filmlerde abartıldigi kadar bir aşerme yaşamadıklarini duydum. Hatta ayni senin gibi canlarının birsey çekmedigini söylediler. bu bence psikolojik bir durum...

Hamile birçok kişiden filmlerde abartıldigi kadar bir aşerme yaşamadıklarini duydum. Hatta ayni senin gibi canlarının birsey çekmedigini söylediler. bu bence psikolojik bir durum...
Biraz psikolojik, biraz fizyolojik. Ben de ekşi yiyordum çok, halbuki normalde ekşiyi çok sevmem

Kız getirmişler zaten canım çekti diyip işte nolcak kıyamam sana ya Allah sağlıklı ama kucağına almayı nasip eder inşallah :)

Ya be ayıbı yahu iste tabi
Gönderiliyorsa burdan ben sana göndereyim en olmadı :)

Biraz psikolojik, biraz fizyolojik. Ben de ekşi yiyordum çok, halbuki normalde ekşiyi çok sevmem

Ben yer fıstığı sevmem yemem hamile iken hiçbir şey istemeyip fıstık istemiştim de Adam deli mi ne demişti

Sonra da benim hatun kolay şey istiyor deyip evin yanındaki marketten alıp gelmişti

Bir de turşu ve bulgur pilavı istemişti canım da gidip yarım kilo karışık turşu almıştım

ah bizde olsa hemen göndereyim size ama hemen isteyin yiyin

Bende Almanya’da yaşıyorum, Türk marketlerinde satılıyor . Ayrıca niye çekiniyorsunuz isteyin bebişe vitamin olsun.

kiyamam ya uzuldum sen iste ne ayip olcak verirler hamilesin hem sevaba girerler yakinimda olsaydin sana alirdim tuh

Eğer elinize geçmesine çok varsa ya da çözüm bulamadıysanız pekmez nişasta ve cevizle evde yapabiliyormuşsunuz, youtube'a yazarsanız ilk videoda anlatıyor.

Back
X