- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile birçok kişiden filmlerde abartıldigi kadar bir aşerme yaşamadıklarini duydum. Hatta ayni senin gibi canlarının birsey çekmedigini söylediler. bu bence psikolojik bir durum...Bence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
Biraz psikolojik, biraz fizyolojik. Ben de ekşi yiyordum çok, halbuki normalde ekşiyi çok sevmemHamile birçok kişiden filmlerde abartıldigi kadar bir aşerme yaşamadıklarini duydum. Hatta ayni senin gibi canlarının birsey çekmedigini söylediler. bu bence psikolojik bir durum...
Bence kan değerleriyle alakalı. Psikolojik olan da vardır mutlaka.Biraz psikolojik, biraz fizyolojik. Ben de ekşi yiyordum çok, halbuki normalde ekşiyi çok sevmem
Ayy kiyamam ya
Gel ben yapayim sana yahuorganik anamin ellerinden pekmezimde var cevizde var daha ne olsun
Bunun içinde sucuk yok değil mi? Hiç yemedim de. Hamile isen pişmemiş sucuk yiyemezsin ama sadece adında geçiyorsa ye bu sucuktansoyle arkadaşlarına ucundan kesip versinler bari
Biraz psikolojik, biraz fizyolojik. Ben de ekşi yiyordum çok, halbuki normalde ekşiyi çok sevmem