• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olurmu ...açım ama...

slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum ) :KK43:

Cok sekersiniz ya! :) Caniniz cektiyse rica edin biraz. Bunda cekinecek bir sey yok.

Bu arada benim de canim cekti. Offf! :)

Özelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
Canım blacksee55 yorumunda yine kendimi gördüm:halay:konuyla alakasız ama durun hesabı ben ödeyeceğim diyesim geldi:ukala::ukala:
Konu sahibi, kesinlikle istemen ayıp değil, hatta mutlu olurlar:KK37:

Çok tatlısınız ya :)

Arkadaslarınızdan isteyin tabiki, bu cok sevimli bir istek :)

Almanya gibi Türk nüfusunun cok oldugu bir ülkede elbet vardır. Internetten bi baksanız?

Bunun ayıbı olmaz kaldı ki szie sormuşlar zaten çok az diyip isteyebilirsiniz.
Ben de eşimin arkadaşından istemiştim parasıyla sağolsunlar öyle getirmişlerdi bana memleketlerinden.

Ne olacak isteyin canım ayıp demez kimse zaten teklif etmişler. Valla benden istese arkadaşım ben yemem ona veririm ne olacak, hamile olmasa bile veririm hatta. :) Sağlıklı doğumlar dilerim.

slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum ) :KK43:
ben de hamileyim bunun tadı çok güzel benim de canım hep bunu istedi:) utanma ya ne ayıb var bunda

Iste gitsin nolcak..Ama bak ebay.de den bile ismarlayabilirsin netten böyle şeyleri..
Almanyadayım diye kültüründen vazgeçme :27: Nette yok, yok bundan sonrası içinde aklında olsun ;)

Canimm hic ayip degil direk iste kiyamam ya

Hiç utanılacak birşey değil. Benim arkadaşım Alman çikolatası istemişti. Bende her zaman bulunduğu için beni aradı şu şu var mı diye sordu. Hemen poşete koyup gönderdim. Çok dua etmişti. :KK16:

Sizin gibi arkadaşım olsa çok kızarım. Dünde bir arkadaş abimden utandım eti isteyemedim dedi. İnsan ne kötü hisseder kendisini karşı taraf olsa.

Canm mazeretin var senin iste gitsin ne çekiniyosun hem kendileri bile getirir diyorsun belliki iyi insanlar çekinme söyle

Bunun içinde sucuk yok değil mi? Hiç yemedim de. Hamile isen pişmemiş sucuk yiyemezsin ama sadece adında geçiyorsa ye bu sucuktan :KK48: soyle arkadaşlarına ucundan kesip versinler bari

Back
X