Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm tatli dusunceli arkadasimÖzelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
Rabbim gönlüne göre versin inş.cnm cok sagol evde var simdi dün yarısı kadar yedim daha cnm istemediAdres verin gondereyim size.
Çok ciddiyim.
her halde bundan sonra bulamadığını burdan yazicam uzak ama cok iyi komşularım var burfaCanım benim kıyamam :)) ne şekersin :) çokta ince düşüncelisin. Ama tabi ki istemelisin.. Kk de yardımcı olanda çıkar merak etme. Almanyada olsam 2 kilo gönderirdim bende. Kurban olsun kız sana cevizli sucuk :))
sagol cnm bnimYemişsin, sevindim canım :) afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine :)
Bende ilk hamilelegimi öğrendiğim de hayaller kurmustum şunu isterim bunu isterim eşimden diye canım çeke çeke kurufasulye ve kapuska çektiBence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
Bende ilk hamilelegimi öğrendiğim de hayaller kurmustum şunu isterim bunu isterim eşimden diye canım çeke çeke kurufasulye ve kapuska çektiBence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
:** ♡♡♡♡♡ :)her halde bundan sonra bulamadığını burdan yazicam uzak ama cok iyi komşularım var burfa![]()
hahhaaa ay kiz bn öyle degilim ilk hamileligimde esim hazır oldaydi bazeb bilerek arkadaşlarıyla takılmaya gidiyordu bn onu cagiriyordum cnm bunu cekti bunu cekti diyeBende ilk hamilelegimi öğrendiğim de hayaller kurmustum şunu isterim bunu isterim eşimden diye canım çeke çeke kurufasulye ve kapuska çekti
Aa çok sevindim.Rabbim gönlüne göre versin inş.cnm cok sagol evde var simdi dün yarısı kadar yedim daha cnm istemedi![]()