• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp olurmu ...açım ama...

Ay kıyamam ... Keşke ben gönderebilsem surdan ... Azcik istesen nolucak canım ...

Canım benim istediğin cevizli sucuk olsun yollayım ben
Güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum.

Bencede iste ne olacak ki :/ benimde öyle bir problemin var ya eğer cnm bir şey isterse onu yemeyene kadar rahatlamıyorum cnm hiç başka bir şey istemiyor yediğimden de tat almıyorum hiç :KK70: illa onu yemem lazım :KK70:

Iste iste onlarinda hoslarina gideecektir utanilacak birsey yok

günaydın arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum cok tsk ederim sagolun inanin hepinizin bana yakin olmasını isterdim bir sürü cevizli sucugum olurdu ;) ve bu arada dün esim geldi marketlerde bulamadı kardesi gibi cok sevdiği bir abisi var onunla konuşunca laf açılmış markette bulamıyorum diye adam sen eve git hanım getirsin dedi bir paket dolu getirdiler cok sağolsunlar...yedim ve mutlu oldum rahatladım valla ha yedim dediysem yarışı kadarını yedim o kadarcık ;)

Canım benim kıyamam :)) ne şekersin :) çokta ince düşüncelisin. Ama tabi ki istemelisin.. Kk de yardımcı olanda çıkar merak etme. Almanyada olsam 2 kilo gönderirdim bende. Kurban olsun kız sana cevizli sucuk :))

Canım benim kıyamam :)) ne şekersin :) çokta ince düşüncelisin. Ama tabi ki istemelisin.. Kk de yardımcı olanda çıkar merak etme. Almanyada olsam 2 kilo gönderirdim bende. Kurban olsun kız sana cevizli sucuk :))
her halde bundan sonra bulamadığını burdan yazicam uzak ama cok iyi komşularım var burfa:KK54::KK36:

Bence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
Bende ilk hamilelegimi öğrendiğim de hayaller kurmustum şunu isterim bunu isterim eşimden diye canım çeke çeke kurufasulye ve kapuska çekti

Bence isteğinizi yerine getirdikleri için memnun olurlar. 36 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesinde sürekli hayaller kurardim. Gece eşimi uyandırıp şunu isteyeceğim, kaynanama bunu pişirteceğim vs vs. Doguma 1 aydan az zaman kaldı, hiç birşey çekmedi canım. Internette sürekli yemek sayfaları gezdim, hic birsey olmadı. Bu hissi anlayamadan doğum yapacağım sanırım
Bende ilk hamilelegimi öğrendiğim de hayaller kurmustum şunu isterim bunu isterim eşimden diye canım çeke çeke kurufasulye ve kapuska çekti

hahhaaa ay kiz bn öyle degilim ilk hamileligimde esim hazır oldaydi bazeb bilerek arkadaşlarıyla takılmaya gidiyordu bn onu cagiriyordum cnm bunu cekti bunu cekti diye ;)

Back
X