istiyorum ya o yuzdenAy ne ayıbı sevaptır sevap:))))
mesaj atıp istesem onlar bilr alır getirir arabaları var diyeKıyamam :)) Niye ayıp olsun bence gidip isteyin :))
int.siparis ediliyomu hangi siteden sen site soyle canim cok tsk ederimÖzelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
Söyleyiverin lafı mı olur.mesaj atıp istesem onlar bilr alır getirir arabaları var diye
cok tsk ederim cnm düşüncen bile yeterliAy biz gonderelim ya lutfen
Canım benim.. Neden ayıp olsun? Sen artık iki canlısın. Bunu ayıplayacak biri var mı? İste tabi ki..slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum )
Canım benim dünya senin gibi güzel kalpli insanlar sayenizde dönüyor. GUZEL insanlar adına sana teşekkür ederim.Özelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
cesaretimi topladım sizin sayenizde yazdim bi arkadaşa ikinci mesajda istedim evde yokmuş eşimi bekliycem ins.erken gelir de bulur bana ilk kizimda her istedigini bulmuştuİstememen hata , hadi iste de ye, bize de yaz yedim diye rahatlayalım, yazıl bebeğine eziyet etme , hadi hemen iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?