slm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum )
turkiyedeyseniz bulma ihtimaliniz yüksek cnmCok sekersiniz ya! :) Caniniz cektiyse rica edin biraz. Bunda cekinecek bir sey yok.
Bu arada benim de canim cekti. Offf! :)
Yaa çok utandimmmCanım benim dünya senin gibi güzel kalpli insanlar sayenizde dönüyor. GUZEL insanlar adına sana teşekkür ederim.
Canım blacksee55 yorumunda yine kendimi gördümÖzelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
Çok tatlisin gerçekten ya icim gitti okuyuncaÖzelden adresini yolla kiz ben sana sipariş edeyim. Bende almanyadayim. Düşündüğün şeye bak yahu
ben de hamileyim bunun tadı çok güzel benim de canım hep bunu istedi:) utanma ya ne ayıb var bundaslm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum )
Canimm hic ayip degil direk iste kiyamam yaslm kizlar hamileyim ama cnm cok cevizli sucuk istiyor hani pestil gibi içine ceviz doldururlar ya ondan almanyada bulunduğum yerde yok turkiyeye izine giden arkadaslarim oldu ne isterse canin çekinme dediler şöyle simdi gelmisler ve dedigimden kendilerine getirmislerdi ben bunu istemekte utanıyorum ve kac gündür feci derece aş eriyorum ne yediysem kustum ve bnim bir yapım var normalde hic yoktur cok şükür sadece hamilelikte oluyo canım istedigini yemiyene kadar r bir sey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum çünkü aklımda hep o var (cevizli sucuk bilmeyenler icin foto bırakıyorum int.indirdim bakıp bakıp duruyorum )
Kız foto atmasaydın iyiydimesaj atıp istesem onlar bilr alır getirir arabaları var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?