Ayıp olurmu geri çevirsemmm

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlarrr bi arkadaşımın züccaciye dükkanı var.
Bende sevgililer günü hediyesi eşim için saat istemiştim .

İlk gün bana 150 demişti.
Az önce teslim getrdi.
Fiyat vermişmiydim dedi.
Yooo deyi verdim bnde ve 90 dedi.
Sonra ben bir şey sormak için aradım .
Fiyatı neydi diye sordumda 70.75 olur dedi.
Kaça satarsam kardır havasında geldi bana vazgecsem almasam ayıp olur mu .

Zaten o sokmuştu aklıma yeni ürün geldi orjinal filan diye ama bana hiç orjinal gibide gelmedi.
Almasam ayıo olur mu ...
Ne diye geri çevirsemm ...

her seferinde indirim yapmış daha ne isityosun ki? adama maliyetini bilmiyosun 5 de olablir 50 de olabilir, tabi ki kar yapıcak. bu saatten sonra almıyorum desen ayıp olur, teslim almışsın zaten.
150 den 90 düşürmüş. nasıl iş şimdi anlamadım

Bana hep tek fiyat verse alırdım ama her sorduğumda fiyat düşürmesi itici geldi banaa

Bir yerde çok güzel saat gördüm onu almaya karar verdim ,fazla param da yok alamıcam de.

Bana hep tek fiyat verse alırdım ama her sorduğumda fiyat düşürmesi itici geldi banaa

Arkadaşınızın yaptığı itici ama sipariş verip sonra vazgeçmek de itici.

Bunu alın, bundan sonra hiç bir şeyi almayın.

Orijinal olduğuna inanmıyorum, güvenilir yerlerden alışveriş yapın.
Ben olsam işkillendiğim bir şeyi kesinlikle almazdım.
Bahaneye de ihtiyacınız yok, geçeri bir sebep var.
Güvenilir bulmadım, önce 150 sonra 90 en son 75 dediniz.
Bu beni rahatsız etti, alamayacağım demeniz yeterli.

Ya evet haklısnzda bana öyle bir anlatmıştıki şöyle orjinal böyle orjinal çok kaliteli hatta daha pahalı da sana 150 demşti ama şimdi benim bi talebim olmadan bu kadar fiyar düşürmesi bilemedim

orjinal değildir tabiki.
orjinal bir ürünün maliyeti de karı da az çok bellidir.
böyle fiyat kırabilir mi:))
teslim almışssın da artık.
nasıl bişey ürün.dandik mi peki?
bak araştır benzeri piyasada kaç tl civarında?
oradan anlarsın az çok

Ürün bana anlattığı gibi güzel orjinal değil netten araştrdım en ucuzu bile 350 filan

Ya evet haklısnzda bana öyle bir anlatmıştıki şöyle orjinal böyle orjinal çok kaliteli hatta daha pahalı da sana 150 demşti ama şimdi benim bi talebim olmadan bu kadar fiyar düşürmesi bilemedim
Marka ne?
Eğer orijinal bir ürün ise faturası ve garanti belgesi olmalı.
Misal bir sorun yaşandı, aldığınız yere değil doğrudan servisine gönderiyorsunuz.
Geçen yıl bir dünya para verdiğim Swotch saatim ileri gitmeye başladı, aldığım yere garanti belgesi ve faturası ile götürdüm.
Direk Swotch'a gönderdiler. Kontrollerden geçti ve yenisi ile değiştirildi.
Bir de bu tür alışverişlerinizi lütfen araştırarak, fikir edinerek yapın.
Ben bir şey almayı planlıyorsam, hem internetten, hem giderek bir kaç farklı mağazadan öncesin de 3-5 hafta araştırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…