- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
+1bikaç kere daha sor o 20 ye kadar inecek gibi geliyoriçine sinmediyse alma ya en iyisi, eşim beğenmedi diyebilirsin. 7 gün içerisinde mazeretsiz iade hakkın var sonuçta. kaldı ki daha parasını vermemişsin. amannn ver gitsin, bozulursa da bozulsun.
Zuccaciyede saatin ne işi olakiKızlarrr bi arkadaşımın züccaciye dükkanı var.
Bende sevgililer günü hediyesi eşim için saat istemiştim .
İlk gün bana 150 demişti.
Az önce teslim getrdi.
Fiyat vermişmiydim dedi.
Yooo deyi verdim bnde ve 90 dedi.
Sonra ben bir şey sormak için aradım .
Fiyatı neydi diye sordumda 70.75 olur dedi.
Kaça satarsam kardır havasında geldi bana vazgecsem almasam ayıp olur mu .
Zaten o sokmuştu aklıma yeni ürün geldi orjinal filan diye ama bana hiç orjinal gibide gelmedi.
Almasam ayıo olur mu ...
Ne diye geri çevirsemm ...
Zuccaciyede saatin ne işi olaki,duvar saatı mı? Canım dusundum de baska bir hedıye bakacagım eşime,saat konusunda secıcı de biraz,böyle desen...
Yahu orjinal saat 75 tl mi olurmuş. 3 ay önce aldım tanıdık birinden üstelik 350 tlye. Kandırmış sizi
Yahu orjinal saat 75 tl mi olurmuş. 3 ay önce aldım tanıdık birinden üstelik 350 tlye. Kandırmış sizi
erkege saat hediye edilecekse eger söyle saglam bir markadan kaliteli birsey hediye etme taraftariyim
Rolex?
Rolex 350 tl olmaz tabii kızOlur neden olmasın
Markasına göre değişiyor fiyatlar.
Mesela orijinal Rolex saat de 350 tl'ye olmaz ama sizin saatiniz orijinal.
Orijinal Q&Q marka saatler 50 tl
Bence arkadaşınız ayıp etmiş. Para dosttan kazanılır demiş resmen kazıklamaya kalkmış. Çakma saatin 5-10liraya mal edip 100liraya satmaya kalkmak başta çok ayıp.
Eşim saatten anlar orijinal değil bu dedi iade etmek istiyorum de mesela. Ben olsam çakma olduğunu anladığımı belli ederim. O arkadaşını kazıklamaya kalkarken utanmıyor da ben mi utanacağım?
ay ne güzel bir sözmüş bayıldım. -para dosttan kazanılır- düğün albümümüzü eşimin arkadaşına yaptırmıştık, adam düğün sonrası ne kadar resim varsa silmiş. elimizde bir tek albümler kaldı. eşe dosta akrabaya dağıtmak için çıkaracağı resimleri de çıkarmadı. bugün yarın bugün yarın diye oyaladı en son resimlerin hepsini sildiğini söyledieşimin arkadaşı olmayacaktı ki gidip dükkanı nasıl dağıtırdım işte o bu sorumsuzluğu yapmaya utanmadı ama dost diye ben olay çıkarmaya utandım
Rolex 350 tl olmaz tabii kız
Benim ki Slazenger marka.. Rolex de alabilir miyim bir gün acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?