Ayıp olurmu geri çevirsemmm

350 lik urunu hadi sana tanidiksin diye 250 ye verse yine orjinaldir dersinde 75 liraya verdigine gore kesin cakma
O sana orjinal diyip cakma vermeye utanmiyorsa bnce bu saatten snra sende istemiyorum diyebilirsin gonul rahatligiyla

Zuccaciyede saatin ne işi olaki,duvar saatı mı? Canım dusundum de baska bir hedıye bakacagım eşime,saat konusunda secıcı de biraz,böyle desen...

Söyleyin bu orjinale benzemiyor diye, bir de ben olsam sorardım da kaça aldın sen bunu habire fiyat düşürdün hayırdır ?
Ne var ki bunda ben geri verirdim orjinal değilse niye kandırmasına izin vereyim.

Zuccaciyede saatin ne işi olaki,duvar saatı mı? Canım dusundum de baska bir hedıye bakacagım eşime,saat konusunda secıcı de biraz,böyle desen...

Ya aslnda züccaciye yanlış bi tabir oldu sanırım hediyelik eşya dükkanı demeliydim belkşde.
Aradığın herşeyi bulabileceğin bir yer daha önce çok alışvetş yaptm hep memnun kaldm ama bu sefer güvenimi sarstı

Yahu orjinal saat 75 tl mi olurmuş. 3 ay önce aldım tanıdık birinden üstelik 350 tlye. Kandırmış sizi

Yahu orjinal saat 75 tl mi olurmuş. 3 ay önce aldım tanıdık birinden üstelik 350 tlye. Kandırmış sizi

Olur neden olmasın
Markasına göre değişiyor fiyatlar.

Mesela orijinal Rolex saat de 350 tl'ye olmaz ama sizin saatiniz orijinal.
Orijinal Q&Q marka saatler 50 tl

Demek ki saatin maliyeti çok düşükmüş.Ne fiyat verdiğini bilmiyor.yani 10-20 liralık bir şey bile olabilir.Böyle durumlara kısaca "DOST KAZIĞI" denir.

Bence arkadaşınız ayıp etmiş. Para dosttan kazanılır demiş resmen kazıklamaya kalkmış. Çakma saatin 5-10liraya mal edip 100liraya satmaya kalkmak başta çok ayıp.
Eşim saatten anlar orijinal değil bu dedi iade etmek istiyorum de mesela. Ben olsam çakma olduğunu anladığımı belli ederim. O arkadaşını kazıklamaya kalkarken utanmıyor da ben mi utanacağım?

Benim kendi görüşüm saat saatçiden alınır.Sonuçta çakma diye tabir edilen ürünler var ortalıkta.
Hatta bulabiyorsanız distribütörden almak en güvenli ve en ucuz şekli.
Eşime Casio marka saati saatçilerde sorduğumda 460 TL civarı demişlerdi.Tevafuk 2 gün dolaşmam sonucu distribütörden aynı saati 210 TL ye aldım.
Şimdi yerini hatırlamıyorum eminönünde bir handaydı aldığım yer.

ay ne güzel bir sözmüş bayıldım. -para dosttan kazanılır- düğün albümümüzü eşimin arkadaşına yaptırmıştık, adam düğün sonrası ne kadar resim varsa silmiş. elimizde bir tek albümler kaldı. eşe dosta akrabaya dağıtmak için çıkaracağı resimleri de çıkarmadı. bugün yarın bugün yarın diye oyaladı en son resimlerin hepsini sildiğini söyledi eşimin arkadaşı olmayacaktı ki gidip dükkanı nasıl dağıtırdım işte o bu sorumsuzluğu yapmaya utanmadı ama dost diye ben olay çıkarmaya utandım

İşte ona güvenip kazıklayan edepsizler çok.
Ama edepsizle edepsiz olurdum ben açıkçası.
Ki senin durumunda geri dönüşü de yok. Düğün bu yani hadi baştan yapacak değilsin. Hadi ben neyse de anneler akrabalar ister yani arada bakmalık resim.
Ben büyük olay çıkarırdım mesela.
Beni enayi yerine koymaya utanmayan, arkadaşlığımı çiğneyeni ben de çiğnerim.
Keşke gidip o dükkanı başına geçirseydin.

Yillar once bir dugunde damada takilan saat meger sokakta yerde satilanlardanmis,sagolsun kizin babası ucuza kapatmıs işi...Kız anlatmıstı tamıre goturduk,adam bu ne abi,tamıre bıle degmez,rezıl oldum eşime demıstı.Allahtan eşi ne uzuluyorsun bosver demis, hicte lafını etmemiş...Degerli bir saatin fiyatının o kadar da degışebilecegini dusunmuyorum...

Son düzenleme:
Rolex 350 tl olmaz tabii kız
Benim ki Slazenger marka.. Rolex de alabilir miyim bir gün acaba

Rolex'in çakması bile 550 TL'den başlıyor

Konu sahibi saat almaktan vazgeçtim de geç. :) O sana kazık atmayı göze alıyorsa sende vazgeçtiğini söylemekten çekinme.

Başka bişey al bence onu alma eşine. Şu konuşmalar ürünün kalitesizliğini ortaya koydu zaten. artık en son 70 olur dediyse onun maliyetini hiç düşünmek bile istemiyorum. Unutkanlığı olmasa seni aptal yerine koyduğunu bile anlayamayacaktın. Hem gerçekten ben öyle züccaciyeden saat almazdım eşime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…