Ayıplı Konu

Bu yeteri kadar islanmadiginizi gösterir...

Vajinismus değildir ama değil mi başka başka doktorlara gitmek istiyordum nerdeyse. Burda bir çok konu var vajinismus hakkında bir anda korktum. Ama olsam ilişkiyede hiiiiç giremezdim sanırım?

Vajinismus değildir ama değil mi başka başka doktorlara gitmek istiyordum nerdeyse. Burda bir çok konu var vajinismus hakkında bir anda korktum. Ama olsam ilişkiyede hiiiiç giremezdim sanırım?

Vajinismus degilsiniz tabiki. Mumkun mu bu??

Niye bu kadar sert girmis herkes yahu gorende hic boyle konu acilmiyor sanir.

Belki siz hazir olmadan basladiginiz icin agrili olabilir. On sevismeyi biraz daha uzun tutmayi deneyin. Ve iliskiye girerken kesin aklinizda olan o yine acicakmi sorusunu dusunmekten vazgecin. Icinizdeki sesleri susturup sadece o ani yasamayi deneyin. Doktor sorun yok dediyse muhtemelen psikolojik cunku.

Uyarılmadan ilişkiye geçmenizden kaynaklı ıslanma olmalı
İkincisi yapı darlığı olabilir ya da kadın hastalıklarından bazıları sebeb oluyormuş endometriozis gibi yanılmıyorsam
Baska bir doktora danışın doktorlar da bazen anlayamayabiliyor derdini insanın

1 senedir ilişkiye giriyormuşsunuz zaten hala vajinismus mu diye soruyosun..Kendini rahatltacak şeyler yap

Aynen aynen, bende anlamadım. Onca konular var ilişkiye dahi, bi' benimkisi sorun oldu. Herneyse..

Çok haklısın hep "yine ağrıyacak" düşüncesiyle başlıyoruz ilişkiye. Çok teşekkür ederim yorumunuz için, tavsiyenizi dikkate alacağım.

Doktora çok gittim her gittiğimde vajinismus değilsiniz kasılmayın diyor her defasında. Basınç gibi evet jel kullanıyorum ama bana mısın demiyor

Vajinismusa benzemiyor evet ama kasılma var bence.
Eşin ne kadar hazırlıyor seni orası da önemli. Yeteri kadar değil belki de.
Bir diğer önemli kısım psikolojik olabilir. Sen her ilişkiye ağrıyacak endişesi ile başlıyorsundur. Bu da vajinismus hastası kadar olmasa da bir derece kasılmaya sebep oluyordur.

Uon sevismeyi uzun tutun . iyice tahrik olup hazir oldugunda islanma da oluyor.
O zaman aci hissetmezsin.

Biz bunu zaten yapiyoruz dersen darlik yada bi kadin hastaligi sizi zorluyor. Farkli ve iyi bir kadin dogum uzmanina gorunun. Sistit bile insani cinsellikten uzaklastiriyor. Benzeri bir hastalik olabilir.

Siz ilişki yaşıyorsanız ne vajinismusundan bahsediyorsunuz acaba? İkinci üyelik alıp gelene kadar bir doktora gitseydiniz. Millet nereden bilecek ne var?
belki ben biliyorum derdine derman olacam, hastayım bu kk'nın önüne geleni azarlama, atarlama meraklısı teyzelerine , biri konu açsa da çaksam ağzının ortasına ıslak terliği kıvamında aportta bekleyenler güruhu

Aynen, doktorumun söylediklerne güvenemediğimden burda dert ortağı arıyorum kendime. Hastalıktan kaynaklana da bilir, evlendim evleneli sistit oluyorum sık sık.. Acaba ilişkiden mi kaynaklanıyor bu, bilmiyorum ki ya.

Dimi.. sistit nedir bilmeyen insandım evlendikten sonra sık sık sistit oluyorum. Acaba onla mı ilgisi var? Sadece girerken ağrıyor ve bitiş de.. En iyisi ben doktorumu değiştiriyim..

Aynen, doktorumun söylediklerne güvenemediğimden burda dert ortağı arıyorum kendime. Hastalıktan kaynaklana da bilir, evlendim evleneli sistit oluyorum sık sık.. Acaba ilişkiden mi kaynaklanıyor bu, bilmiyorum ki ya.

Esiniz temizlenmiyorsa tuvaletten sonra ve tuylerine dikkat etmiyorsa sizi sık sık sistit eder...bi yakinim boyuna antibiyotik kullaniyordu meger adamdanmis sorun temizlenmiyomus ne kadar pislik virus varsa her iliskide hooop kadina bulastirip mantar enfeksiyon sistik ne varsa artik
birde kayganlastirici kullanin cesit cesit mevcut aaaa onuda soyletme anacim

Eşim de ne yapsın bir an önce giriyim de ağrısı geçsin diye düşünüyor, elinden geldiğince tölerans gösteriyor. Ama rahatsız oluyorum, her defasında girerken istemsiz kasılmalarımdan. Bide ilişki sonrası mesela idrar bırakmaya çıktığımda yanma oluyor. Doktor bana sadece kasılma diyor başka birşey demiyor.. Acaba bilmediğim hastalık mı var aklıma takıldı şimdi..

Bu kk da bir akimdir...
Hele bir iki kisi atarlansin aninda hemfikir mantarlar turuyor. Psikolojik oldugunu dusunuyorum

Milyonca kez beğendim yorumunu!
Anlamıyorum ki bende, bi' köşe de nöbet tutuyorlar sanırım görür görmezde anında saçma sapan eleştiriler yapıyorlar. Düşüncelerıme tercüman oldun canım benimm teşekkürler :)

Haha :) dııt her ikisi de sebep olamaz. Eşim günde iki kere duş alır, çok bakımlıdır.
Kayganlaştırıcı baş umuzda zaten o eksik olmaz :)

Konu sahibini azarlamak da moda oldu :) kız bisey sormus fikri olan yardimci olsun yoksa bir iki kelimeye takılıp alakasız yorum yapmasin yani..

Vajinismus degil de arkadaslarin dediği gibi uyarilmaya islakliga bagli bi durum olabilir. Ön safhayi 40 50 dk tutun daha az ise, arastirirsaniz oyle yaziyor cogu sitede. Bi de zeytinyağı deneyin tabi olabildiğince kasmayin kendinizi

Vajina yada rahim ağzında yara olabilir, ki bu yara sistite de neden olabilir. Bir doktora vajinal muayene oldunuz mu? Orada hemen belli olur zaten

Kullandığınız herhangi bi ilaç falan var mı? Belki de ondandır. Hem doktorunuzu da değiştirmeniz iyi olur bence. Bi de birliktelikten önce bi kadeh kırmızı şarap içmeyi deneyin derim ben ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…