Bu yeteri kadar islanmadiginizi gösterir...
Vajinismus değildir ama değil mibaşka başka doktorlara gitmek istiyordum nerdeyse. Burda bir çok konu var vajinismus hakkında bir anda korktum. Ama olsam ilişkiyede hiiiiç giremezdim sanırım?
Bu konu cok reyting alir
1 senedir ilişkiye giriyormuşsunuz zaten hala vajinismus mu diye soruyosun..Kendini rahatltacak şeyler yapVajinismus değildir ama değil mibaşka başka doktorlara gitmek istiyordum nerdeyse. Burda bir çok konu var vajinismus hakkında bir anda korktum. Ama olsam ilişkiyede hiiiiç giremezdim sanırım?
Niye bu kadar sert girmis herkes yahu gorende hic boyle konu acilmiyor sanir.
Belki siz hazir olmadan basladiginiz icin agrili olabilir. On sevismeyi biraz daha uzun tutmayi deneyin. Ve iliskiye girerken kesin aklinizda olan o yine acicakmi sorusunu dusunmekten vazgecin. Icinizdeki sesleri susturup sadece o ani yasamayi deneyin. Doktor sorun yok dediyse muhtemelen psikolojik cunku.
Doktora çok gittim her gittiğimde vajinismus değilsiniz kasılmayın diyor her defasında. Basınç gibi evetjel kullanıyorum ama bana mısın demiyor
belki ben biliyorum derdine derman olacam, hastayım bu kk'nın önüne geleni azarlama, atarlama meraklısı teyzelerine , biri konu açsa da çaksam ağzının ortasına ıslak terliği kıvamında aportta bekleyenler güruhuSiz ilişki yaşıyorsanız ne vajinismusundan bahsediyorsunuz acaba? İkinci üyelik alıp gelene kadar bir doktora gitseydiniz. Millet nereden bilecek ne var?
Uyarılmadan ilişkiye geçmenizden kaynaklı ıslanma olmalı
İkincisi yapı darlığı olabilir ya da kadın hastalıklarından bazıları sebeb oluyormuş endometriozis gibi yanılmıyorsam
Baska bir doktora danışın doktorlar da bazen anlayamayabiliyor derdini insanın
Uon sevismeyi uzun tutun . iyice tahrik olup hazir oldugunda islanma da oluyor.
O zaman aci hissetmezsin.
Biz bunu zaten yapiyoruz dersen darlik yada bi kadin hastaligi sizi zorluyor. Farkli ve iyi bir kadin dogum uzmanina gorunun. Sistit bile insani cinsellikten uzaklastiriyor. Benzeri bir hastalik olabilir.
Aynen, doktorumun söylediklerne güvenemediğimden burda dert ortağı arıyorum kendime. Hastalıktan kaynaklana da bilir, evlendim evleneli sistit oluyorum sık sık.. Acaba ilişkiden mi kaynaklanıyor bu, bilmiyorum ki ya.
Vajinismusa benzemiyor evet ama kasılma var bence.
Eşin ne kadar hazırlıyor seni orası da önemli. Yeteri kadar değil belki de.
Bir diğer önemli kısım psikolojik olabilir. Sen her ilişkiye ağrıyacak endişesi ile başlıyorsundur. Bu da vajinismus hastası kadar olmasa da bir derece kasılmaya sebep oluyordur.
belki ben biliyorum derdine derman olacam, hastayım bu kk'nın önüne geleni azarlama, atarlama meraklısı teyzelerine , biri konu açsa da çaksam ağzının ortasına ıslak terliği kıvamında aportta bekleyenler güruhu
belki ben biliyorum derdine derman olacam, hastayım bu kk'nın önüne geleni azarlama, atarlama meraklısı teyzelerine , biri konu açsa da çaksam ağzının ortasına ıslak terliği kıvamında aportta bekleyenler güruhu
Esiniz temizlenmiyorsa tuvaletten sonra ve tuylerine dikkat etmiyorsa sizi sık sık sistit eder...bi yakinim boyuna antibiyotik kullaniyordu meger adamdanmis sorun temizlenmiyomus ne kadar pislik virus varsa her iliskide hooop kadina bulastirip mantar enfeksiyon sistik ne varsa artik
birde kayganlastirici kullanin cesit cesit mevcut aaaa onuda soyletme anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?