Ayıplı Konu

Bence siz hazır degilken oldugu için çözüm ön sevişme.
Yeterli şekilde ön sevişme..
İstediğinizde hazır oldugunuzda eşiniz harekete gecmeli

İşte sorun çözüldü. Doğum kontrol hapları rahatlattığı kadar da cinsel hayatımıza düşman. Düzenli bi şekilde ilaç değişmek lazım 6aydan fazla aynı D.K hapını kullanmamak lazım... Vs vs. Kuruluk isteksizlik vs yapan çok kadın var ki bence senin de sorunun bu canım. Bence bi kaç ay eşin korunsun. Doktor muayenesiyle başka bi ilaca geçin...

Olabilir aslında hiç aklıma gelmedi.6 ayda bir değişmesi gerektiğini de ilk defa duydum. Doktorum sağolsun cımbızla çekiyorum kelimelerini, ben olmazsa dediğini bi deniyim canım teşekkürler yardımın için :)

çok iğrenç bir şey o sistit :KK43:
benim de ilk 2 dk yanma oluyor..
o sırada yavaş yavaş hareket ediyoruz daha sonra geçiyor..
çok zor hakkaten bitsin bu çile..

Hiç deme ya. Korkulu rüyam oldu resmen!
Klozette uyuduğum günler oldu sinirden. Uykuda çok kötü oluyor, Âllahım düşmanımın başına vermesin..

Olabilir aslında hiç aklıma gelmedi.6 ayda bir değişmesi gerektiğini de ilk defa duydum. Doktorum sağolsun cımbızla çekiyorum kelimelerini, ben olmazsa dediğini bi deniyim canım teşekkürler yardımın için :)
Rica ederim, umarım düzelir herşey :) her doğum kontrol hapı da herkese aynı etki yapmıyor ya, iyi geliyor bazen 7.ay problem çıkartıyor falan. Başka doktorlara git sen canım ya, senin bu doktor iyice robota bağlamış :)

Hemen şöyle bir bilgi karması yapiyim;

- Kontrol hapımı değiştir
- Ön sevişmeyi uzun tut
- Yeterince kaygan olmasını sağla
- İstekli ol
- En önemlisi beceriksiz doktoru değiştir(!)

Çooook teşekkür ederim yardım eli uzatan bütüün güzel insanlara :)

Son düzenleme:
Hemen şöyle bir bilgi karması yapiyim;

- Kontrol hapımı değiştir
- Ön sevişmeyi uzun tut
- Yeterince kaygan olmasını sağla
- İstekli ol
- En önemlisi beceriksiz doktoru değiştir(!)

Buyuk ihtimal vulvar vestubilit sendromu yaşıyorsunuz.

Bir senedir sanki hic ön sevişme yapmadan mi oldu iliski? Bununla alakasi olduğunu sanmiyorum.

Vajinismus değil. O psikoljik bir olay.
Sizin ki fiziksel bir acı.

Doktorunuzu degistirirseniz bu durumu soyleyin. Vulvar vestubilit olma ihtimalim var mi? Diye sorun. Bu sorunun tek çözümü de estetik ameliyattir zaten.
Vajina girisinde ki kalın deri alınır ve agrilardan kurtulursunuz.

Hiç deme ya. Korkulu rüyam oldu resmen!
Klozette uyuduğum günler oldu sinirden. Uykuda çok kötü oluyor, Âllahım düşmanımın başına vermesin..
aynen klozette saatlercee, elimde su şisesi, ağlıyorum biryandan .. dışarı çıkmak haram zaten.. titriyordum sürekli...

Selam kızanlarım,

Evet evet haklısınız üyelik alır almaz ayıplı konu açıyorum. Özürlerimi sunar, Kazen'in bilgisinin olduğunu söylemek isterim.

Gel gelelim konuya;
Eşimle ilişkiye girerken çok ağrılarım oluyor kasılmadan mı değil mi bilmiyorum. Bir sene oldu evleneli ama bir senedir böyleyim, girerken acı çekiyorum ama ilişki esnasında acım yok. Vajinismus olsam tek girişte ağrıması tuhaf hep ağrır diye düşünüyorum.

Utandım bu konuyu açarken ama kimseyle konuşamıyorum, belki benimle aynı derdi paylaşanlar vardır aranızda.. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Teşekkürler şimdiden
Öncelikle merhaba,
Gecenin bu vaktinde ilk üyelik konunun böyle bir sorun olması hem düşündürücü hem üzücü şöyleki : Bizler eski üye olarak bu tip mesajları genelde siteye sızan erkek üyeler olarak direk fişlerdik yok eğer cidden bu sorunla karşı karşıyaysan elimizden de bir şeyler gelir belki..

Back
X