- Konu Sahibi gulmeyenyuzumm
-
Stop tuşuna bassinBir arkadaşım var evli ve ayıplı çirkin videolar izliyor. Bunu bana söyledi izledim nasıl bırakmalıyım diye ben ne diyeceğimi bilemedim . Nasıl yardim ediyim ona nasıl yol gösteriyim. Bilmiyorum ve çok üzülüyorum.
Yüzde yüz fakeAllaam nolur fake olsun
Cekidegini çayını al eşlik et bence arkadaşına yardım böyle olur fake babyBir arkadaşım var evli ve ayıplı çirkin videolar izliyor. Bunu bana söyledi izledim nasıl bırakmalıyım diye ben ne diyeceğimi bilemedim . Nasıl yardim ediyim ona nasıl yol gösteriyim. Bilmiyorum ve çok üzülüyorum.
Dimi yani bencedeAmannnn hep erkekler mi izleyecek. İzleyiversin bir şey olmaz.
Valla bugün misafir vardı, az evvel kapıdan uğurladım hemen siteye koştum, ben şimdi bastığım yeri zangırdatırımMune bacim biliyorum bugun pazar , ailene cocuguna esine vakit ayiriyorsun ama senin boslugunda buralar pek senleniyor be sekerim
Gel gel , pek senlikliydi buralar , hasret kaldik sana bugunValla bugün misafir vardı, az evvel kapıdan uğurladım hemen siteye koştum, ben şimdi bastığım yeri zangırdatırım
Muneciğim benim yorumumdan dolayı beni banlama. Tanrı kraliçeyi korusunValla bugün misafir vardı, az evvel kapıdan uğurladım hemen siteye koştum, ben şimdi bastığım yeri zangırdatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?