Aylar önce ayrıldık, bugün çat kapı

Klasik narsist özelliği. Kurbanını yoklama davranışı. Sandı ki kapıya gelince siz heyecanlanıp koynuna girecektiniz. Sonra sizi biraz daha sömürüp yine terkedecekti. Borcunu ödeyin ve def edin. Bi kere kendinde nasıl bir had buluyorsa aramadan kapıya kadar gelebiliyor!!! Sinir şey

İnan kapıya dayanmasını dahi eleştirmek ve bi dialog dahi oluşturmak, ondan ha rahatsız etmişim ya gibi tripli seyler bile duymak istemediğimden min kelime sarfettim. .2.defa kapıyı çalıp borç istediğinde de ağzımı bile açmadım, arkasını döndüğü an kapıyı kapadım....zamanında kapılarda yolunu gözlerdim oysa..

Ama bana amacı anahtarı bahane edip o arada aklına gelmiş gibi esas borcunu istemek gibi geldş

Kusura bakmayın pozitif ayrımcılık yapamayacağım, biten ilişkide erkeğin kadına borcu kaldıysa burada açılan konularda bile yerden yere vuruyoruz. Borç isteyen sevgiliye asssla evet deme diyoruz, dolandırıcı muamelesi yapıyoruz. Kadınınki para da erkeğinki pul mu? O yüzden sizden ses çıkmayınca hatırlatmak istemesi bana doğal geldi. Tabii meblağ önemli, birkaç yüz liranın peşine düşmezdim şahsen ama borcu alan ben olsam da zaten bir şekilde öderdim geçen süre içerisinde.

3-4 ay önce uzatmaları da tamamen bitti demiştim...5 yıllık ilişkimdi...Narsist özellikleri yogun sekilde gösteren, 46 yaşında annesiyle yaşayan, en değer verdiği şeylerden biri maddiyat olan, iyi ve kötü günlerimizin geçtiği biri...Beni çok çok üzen, yıpratan bir ilişkiydi...Karşılıklı ayrılamayıp deniyorduk ama hep bişeylere kızıp anında terkediyordu, başta 3 gün küserken yıllar içinde bu küsmeler aylara uzanmıştı....Sürekli onun ufak bi tartışmada bile iletişimi hemen kestiği, başlarda onun sonraları benim özleyip aradığım bir ilişkiye dönüşmüştü...Sonlara doğru küstüğünde artık ben aramazsam aylarca aramayandı...

Neyse en son 3 ay kadar önce görüşmüştük yeniden başlar gibi, tabi en ufak şeye parlayıp ayrıldı sadece 1 ay sürebilmişti...Benim ev anahtarım ondaydı bişey gelecekti eve o ilgilenmişti o sebeple...

Bu akşam çat kapı geldi...apartman girişinden elindeki anahtarla okutup geçmiş, aşağıdan zili çalma gereği bile duymamış ve daire kapısına gelmiş direkt...Zil çaldı açtım kapıyı...Merhaba, nasılsın dedi...İyiyim diyebildim sadece...Anahtarın bendeymiş, çantaya bakarken farkettim dedi..Ki asla boyle seyleri unutmayan biri, tesadufen gördüm falan hikaye ...Onu verdi ve iyi akşamlar deyip gitti...Burdan geçiyormuş ta

Zaten acılarını hala tam silemediğim bişeydi hala yıllarıma üzüldüğüm, görmek zorunda mıydım akşam akşam bu duygusuzluğu acaba...
Payıma sadece hayalkırıklığı düşüyor benim ya

Duygusuz ve ayrılmış buz gibi birini görmek istemediğim için anahtarı bile boşvermiştim, istememiştim

Ha bu arada kapıyı kapadıktan sonra 2.kez çalıp bu arada borcun vardı uygun olunca ödersen sevinirim dedi. Esas bunun için gelmiş sanırım, esas hayalkırıklığı da bu
Borcunuzu odeyın anahtarı degıstırın ve bu ınsan ıcın zerre uzulmeyın.Borc tutarını merak ettın

Bacim napican bu dangozu,, of o kadar sacma salak adamlarin arkasindan üzülüyoruz ki, üzülüyoruz olmamiz asil üzücü olan, adamlarin gitmesi degil

:) haklısın onca yıl eşşeklik bendeydi zaten
Esas hata bende her seye katlandım zamanla beni daha iyi tanıyacak, oturacak ilişki dedim , gittikçe daha da beter oldu

İnan kapıya dayanmasını dahi eleştirmek ve bi dialog dahi oluşturmak, ondan ha rahatsız etmişim ya gibi tripli seyler bile duymak istemediğimden min kelime sarfettim. .2.defa kapıyı çalıp borç istediğinde de ağzımı bile açmadım, arkasını döndüğü an kapıyı kapadım....zamanında kapılarda yolunu gözlerdim oysa..

Ama bana amacı anahtarı bahane edip o arada aklına gelmiş gibi esas borcunu istemek gibi geldş

Borcunu istedi çünkü beklediği tepkiyi alamadı. Hiç üzülmeyin. Adam tam bir sırtlan

Borcunu istedi çünkü beklediği tepkiyi alamadı. Hiç üzülmeyin. Adam tam bir sırtlan

Hadi tm iste hatırlat ama asagı kapıyı anahtarla açıp yukarı kapıya gelmek, müsait misin demeden ne demek....Belki evde biri var, belki yeni biri var veya annem babam var....Kendini nasıl bi yere koyduysa ayyy ayar oldum iyce ya

Klasik narsist özelliği. Kurbanını yoklama davranışı. Sandı ki kapıya gelince siz heyecanlanıp koynuna girecektiniz. Sonra sizi biraz daha sömürüp yine terkedecekti. Borcunu ödeyin ve def edin. Bi kere kendinde nasıl bir had buluyorsa aramadan kapıya kadar gelebiliyor!!! Sinir şey

Nasılsın dediğinde iyiyim dedim, sen? Diye sormayı bile içim elvermedi düşün...

Nasılsın dediğinde iyiyim dedim, sen? Diye sormayı bile içim elvermedi düşün...
O kadar soğumuşsun yani. Güzel o zaman. Inceldigi yerden kopsun. Narsist birinden uzaklasabilmek inanılmaz duygusal güç gerektirir. Içinizde bu gücü hissediyorsanız ona tutunun. Uzak durmaya devam edin.

O kadar soğumuşsun yani. Güzel o zaman. Inceldigi yerden kopsun. Narsist birinden uzaklasabilmek inanılmaz duygusal güç gerektirir. Içinizde bu gücü hissediyorsanız ona tutunun. Uzak durmaya devam edin.

Bu aşamaya gelene dek çektiğim duygusal acının haddi hesabı yok...Hani böyle insan anlatamaz acısını , oyle yüksek bir acıdır da liğme liğme oldu kalbim der ya işte öyle...

Soylediği yalanlar sayesinde bu haldeyim şimdi...Benle hiçbi zaman bi hayat kurmayacagını sonunda eşşek kafam anlayabildiği için...yani güçlü durabildim...5-6 yılımı verip te, hala beraber olmamıza rağmen hala ayrılmamasına rağmen benle bir hayat kurmayı belki kimseyle düşünmediğini, hayat kurup ta o cok değerli maaşını paylaşmak istemediğini, sorumluluk almayacagını, annesini sağlığı iyi olmasına rağmen bırakmayacağınj artık anladıgım gün yıkılmıştı...Ben birlikte bir yaşam konusunu açtığımda, ben çalışmama rağmem, ondam daha yüksek maaşla çalışıyor olmama rağmen bana "sen benim üzerimden maddiyatını garanti altına almaya çalışıyorsun" demişti sonucta

Zamanında eskiden kendi kapısına gittiğimde aynen dün ona davrandıgım gibi davranırdı bana...

Bu aşamaya gelene dek çektiğim duygusal acının haddi hesabı yok...Hani böyle insan anlatamaz acısını , oyle yüksek bir acıdır da liğme liğme oldu kalbim der ya işte öyle...

Soylediği yalanlar sayesinde bu haldeyim şimdi...Benle hiçbi zaman bi hayat kurmayacagını sonunda eşşek kafam anlayabildiği için...yani güçlü durabildim...5-6 yılımı verip te, hala beraber olmamıza rağmen hala ayrılmamasına rağmen benle bir hayat kurmayı belki kimseyle düşünmediğini, hayat kurup ta o cok değerli maaşını paylaşmak istemediğini, sorumluluk almayacagını, annesini sağlığı iyi olmasına rağmen bırakmayacağınj artık anladıgım gün yıkılmıştı...Ben birlikte bir yaşam konusunu açtığımda, ben çalışmama rağmem, ondam daha yüksek maaşla çalışıyor olmama rağmen bana "sen benim üzerimden maddiyatını garanti altına almaya çalışıyorsun" demişti sonucta

Zamanında eskiden kendi kapısına gittiğimde aynen dün ona davrandıgım gibi davranırdı bana...
Kıyamam sana yaaa. Hâlâ bu satırları yazarken sitemlerin var haketmeyen birine. Pislikler işte. Bizi kaskatı kalpsiz kadınlara çevirdiler sonunda.

Back
X