Aylar öncesinden plan yapmışken misafir geleceğini öğrenmek.

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
İyi geceler kızlar.
Aylar öncesinden teyzem kuzenlerim annem ile yarın dışarda yemek yemek için sözleşmiştik. Annem sırf bu yemek için şehir dışından geliyor. Bugün eşimden öğreniyorum ki sevgili kv yarın bize geliyormuş. Ve eşim de gececi. Benim planım vardı dedim, söylemeyi unutmuş. Kötü oldu dedim, e ne yapsaydım annem size geliyorum dedi gelme mi deseydim ? Kendimi kötü hissettim e napayım annen de gelir o zaman dedim. Yok annem gelmesin dedi. Ben sana bir şey demiyorum sen plan yapmışsın, annem de kendi çapında plan yapmış. Sana planını boz demiyorum. Yapacak birşey yok dedi. Tabi benim içim huzursuz oldu yine, siz olsanız ne yapardınız?

İyi geceler kızlar.
Aylar öncesinden teyzem kuzenlerim annem ile yarın dışarda yemek yemek için sözleşmiştik. Annem sırf bu yemek için şehir dışından geliyor. Bugün eşimden öğreniyorum ki sevgili kv yarın bize geliyormuş. Ve eşim de gececi. Benim planım vardı dedim, söylemeyi unutmuş. Kötü oldu dedim, e ne yapsaydım annem size geliyorum dedi gelme mi deseydim ? Kendimi kötü hissettim e napayım annen de gelir o zaman dedim. Yok annem gelmesin dedi. Ben sana bir şey demiyorum sen plan yapmışsın, annem de kendi çapında plan yapmış. Sana planını boz demiyorum. Yapacak birşey yok dedi. Tabi benim içim huzursuz oldu yine, siz olsanız ne yapardınız?

Kendi planımı yapardım. İlk fırsatta da kayınvalideyi ağırlardım. Madem oğlunun çalıştığı gün geliyor, önce size sorulması şarttı.

Yanında rahat muhabbet edemeyecek annem ve teyzem, yarın gece teyzemde kalacağız. Hasret gideremeyecekler rahatça
Yahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor

Cok sinir olurdum o kesin ama madem geliyor, bizim boyle bir planimiz var ,cok onceden ayarlamistik sen de gel bizimle deyip onu da davet ederdim.keske siz gidin ben evde otururum zaten yol yorgunuyum fslan dese

Çok saçma olmuş anneniz birde şehir dışından geliyor. Ailecek vakit geçirin rahat rahat ama nerdeee önceden arayıp sana sorsaydı o zaman müsait misin diye. Oğlunun evi gelsin otursun o zaman nasıl olsa oğlunu arayıp söylemiş. Hizmet eden babasının uşağı sankide. Sinir oluyorum böyle bende yaşıyorum bunu gelcekler ama haberim yok sanki yol geçen hanı

Ben olsam kv'demi arar ve yarin icin planlarim oldugunu söylerdim. Sonucta emri vaki yapan kendisi. Müsait oldugum ilk firsatta davet edecegimi söylerdim. Ha esim bisey söylemek isterse "iyi kocacim yarin babami arayim, sende tüm gün onun ile vakit gecirirsin" derim ve agzini kapatirim.

Ortada aylar önce yapilmis plan var. Ben olsam kimsenin bozmasina izin vermezdim.

Gelme mi deseydim demiş esiniz ama söyleyebilirdi böyle böyle şehir dışından annesi geliyor teyzesinde kalicaklar diye.Ayni sehirdeymissiniz zaten haftaya gelsin başka zaman gelsin nolucak. Ayıp oluncak bişey değil ki , emri vaki yapmak asıl ayip

Back
X