Aylar öncesinden plan yapmışken misafir geleceğini öğrenmek.

Ee sonuç geldimi kv, ne yaptınız
Eşim annesini aradı. Gececi ya daha yeni uyandı. Anne seni oradakiler bıraksın ben gelip alamayacağım daha kahvaltı yapmadım dedi. Geç bırakmasınlar ama cilekreceli plan yapmıştı annesi gelecek bugün evde yok dedi. Önce sen gelip al dedi. Eşim alamayacağını söyleyince tekrar o zaman ben eve gideyim buradan dedi. Eşim de sen bilirsin dedi kapattılar.

Benim eşimi misafirliğe gelmek için kim ararsa arasın eşim mutlaka hanımıma sorayım planı varmı yoksa size haber veririm der önce bana sorar ben kabul edersem arayıp davet eder buna kendi tarafıda dahildir sıkıntı sizin eşinizde sonuçta misafiri erkekler değil bayanlar ağırlıyor ne demek ayıp olur diye söyleyemedim demek o zaman da size ayıp etmiş oluyor ben sizin yerinizde olsam kabul etmezdim eşimi bir kez utandırıdım ki birdaha yapmaması için.

Benim eşimi misafirliğe gelmek için kim ararsa arasın eşim mutlaka hanımıma sorayım planı varmı yoksa size haber veririm der önce bana sorar ben kabul edersem arayıp davet eder buna kendi tarafıda dahildir sıkıntı sizin eşinizde sonuçta misafiri erkekler değil bayanlar ağırlıyor ne demek ayıp olur diye söyleyemedim demek o zaman da size ayıp etmiş oluyor ben sizin yerinizde olsam kabul etmezdim eşimi bir kez utandırıdım ki birdaha yapmaması için.
Eşime göre annesi misafir değil işte geldiği zaman hizmet etmemi beklemezler zaten hiçbir zaman bir tuhaflar ya gelme gitme konularında. Bence de tabi dediğiniz gibi olmalı

Sizi arasaymış geleceğim diye. Oğlu evde değil yani bu sebeple size sormalıydı müsaitmisin diye.
Ben olsam arar söylerdim "anne benim programım vardı,uzun zaman önce planlamiştık kusura bakma"diye.

Ayy evet kayinvalideyi evde birakip annenlerle yemege gitmek olur mu :( hani aralari bozuksa bilmem ama degilse cok ayip olur bence yazik

Eşim annesini aradı. Gececi ya daha yeni uyandı. Anne seni oradakiler bıraksın ben gelip alamayacağım daha kahvaltı yapmadım dedi. Geç bırakmasınlar ama cilekreceli plan yapmıştı annesi gelecek bugün evde yok dedi. Önce sen gelip al dedi. Eşim alamayacağını söyleyince tekrar o zaman ben eve gideyim buradan dedi. Eşim de sen bilirsin dedi kapattılar.

Sorun hallolmuş anlaşılan, kv biraz kırılmış olabilir yalnız, aranız iyiyse sonrasında konuşun bi telefonla. Oğluna küsesi gelmez de geline küser bu jenerasyonlar :)

Kayınvalide hem aynı şehirde hem de oğlunun çalıştığı gün size sormadan gelmeye kalkıyor. Bence arayıp erteleyemiyorsanız bırakın gelsin, evinizde otursun. Ama anneniz ve teyzenizle gideceğiniz yemeğe götürmeyin. Sonuçta anneniz başka şehirden geliyor ve anne kız zaman geçirmek hakkınız.

Edit: Sorun çözülmüş şimdi gördüm.

İyi geceler kızlar.
Aylar öncesinden teyzem kuzenlerim annem ile yarın dışarda yemek yemek için sözleşmiştik. Annem sırf bu yemek için şehir dışından geliyor. Bugün eşimden öğreniyorum ki sevgili kv yarın bize geliyormuş. Ve eşim de gececi. Benim planım vardı dedim, söylemeyi unutmuş. Kötü oldu dedim, e ne yapsaydım annem size geliyorum dedi gelme mi deseydim ? Kendimi kötü hissettim e napayım annen de gelir o zaman dedim. Yok annem gelmesin dedi. Ben sana bir şey demiyorum sen plan yapmışsın, annem de kendi çapında plan yapmış. Sana planını boz demiyorum. Yapacak birşey yok dedi. Tabi benim içim huzursuz oldu yine, siz olsanız ne yapardınız?
Giderim yemegime. Oglu yerin seninle konussaydi derdin ama boyle ters olmus

Back
X