• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.

Nerde etmişim pardon tam olarak alıntı yapar mısınız öyle birşey yok ki o kadın küfürlerin en güzellerini layıktı.Etsemde ettim derim problem yok.basbaya Dedesi onunla yaşamış yemiş içmiş kalkmış.Dedesi eşime kız bulmuyordu çünkü yada dedesi orada burada ağlamıyordu oğlum evlenmiyor diye herşeyin güzeli vaadini veren o yapmayan oysa kusura bakmasın kimse verdiği sözde duramayan bir insan ve çok daha fazla olumsuz çıkaran bir insandan uzak dururum ben.

Üstte dediğim gibi anlık birşeydi o kadını sadece Allaha havale ediyorum sülalesine birşey dediğim yok

O sinirle söylenmiş birşeydi o kadına dua etmiyorum sadece Allaha havale ediyorum o beddua kaynanamın teyzesi eydi annesine değil ve tek beddua ettiğim insandır.
Tehlike (siz) gümbür gümbür geliyorum demiş. Ne yapsalardı? Benim de yakınımda sizin gibi bi gelin adayı olsaydı ben de oğlumuzun ve bizim başımızın yanmaması adına bu işin olmamasını önerirdim.

Tehlike (siz) gümbür gümbür geliyorum demiş. Ne yapsalardı? Benim de yakınımda sizin gibi bi gelin adayı olsaydı ben de oğlumuzun ve bizim başımızın yanmaması adına bu işin olmamasını önerirdim.
Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.

Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.

En gereksiz canlı onlar mi :D
Allah ım sana yalvarıyorum ben tam da bu ozguvenden istiyorum nolur duy sesimi :mad::mad:

Görmezden geldiğim kişiler kusura bakmayın sizinle polemiğe girip engellenemem sizinle Mune ilgilenecek şimdiden güle güle:KK66:

Dünyanın en gerekli insanı 'tereliye'

Görmezden geldiğim kişiler kusura bakmayın sizinle polemiğe girip engellenemem sizinle Mune ilgilenecek şimdiden güle güle:KK66:

Görmezden geliyorsun ama her yazdığımizdan haberin var maşallah:D
Aynen kv nle konuşmak isteyip te bir türlü beceremediğin gibi ;)
Mune gelsin napalim
Hadsiz e had de mi bildirmeyeeehkkkk :işsiz:
Sonra meydani boş bulup at kosturuyo sen gibiler ..
O zavallı kv için ben dua edicem kız
Inşallah onlara muhtaç olursun ..

Back
X